Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow 49. Telefonní a anafylaktický - 18. 7. 2014
photo

15. 7.Вторник

photo

16. 7.Среда

photo

17. 7.Четверг

photo

18. 7.Пятница

photo

19. 7.Суббота

photo

20. 7.Воскресенье

photo

21. 7.Понедельник


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Dnešní den u mě vlaje černá vlajka. Celou noc jsem téměř nespala, chytla mě nějaká velká alergická reakce, v práci mě chtěli dát na kyslík a dát mi kortikoidy a vymýšleli, kdo si vezme moje šichty - to teda nasrat, jestli se nemám oběsit, musím do práce, tak jsem si alespoň nechala napsat lokální kortikoid do nosu, protože klasický já nemůžu, mohou způsobit akutní psychózu nebo deprese, bezva, narvali do mě aspoň dithiaden a pak mi objednali tabletky. Během dne už mi bylo líp a tak jsem se snažila něco dofotit, přiznám se, některý fotky jsou pořízené v jiný čas, aby doplnily co se dělo. Večer jsem byla plně vyřízená. Opět jsem nespala, ale už se mi dýchalo líp. Musím vážně říct, že mě opustil humor....
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

7/25/2014 3:23:58 PM
No Ketrin, je fakt že máme různé konstrukční vady, ale dá se s tím žít, to bych ti mohl vyprávět...Jestli ty popisky vydáš knižně, tak bych pro sebe prosil s podpisem, ano?...:-)


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 49. Telefonní a anafylaktický - 18. 7. 2014