Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow 48. Nejde mi to - 13. 7. 2014
photo

8. 7.Вторник

photo

9. 7.Среда

photo

10. 7.Четверг

photo

11. 7.Пятница

photo

12. 7.Суббота

photo

13. 7.Воскресенье

photo

14. 7.Понедельник


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Hladová krysa ve stínu svého hladu - to jsem musela vyfotit! :D Dnes jsem jela za babčou - ten přístroj je ta věc, do které jsem sháněla tu mega baterku a jak vidíte, je plně funkční - roztomilá babičkovská pěst to jasně naznačuje :D Stravili jsme s ním hodně času :D Vykukující rozinka z koláče byla neúprosná a říkala sežer mě! :D A pak mi dootekla otékající noha - hold jsem někdy v týdnu šlápla vedle, no! Když jsem přijela, dělala jsem večer ještě kuře, páč další den mě sice čeká až noční, ale dopoledne táhnu do města. Jo a kdybyste hledali sponku do vlasů, tak Brožková jí připíná na šoupačky a pak se tuze diví, že jí nemůže nikde najít! :D
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

7/20/2014 1:07:49 PM
Zase jsem se pobavil...tedy ne že by všechno bylo přímo k smíchu, ale ty tvoje komentáře jsou opravdu vtipné...máš bezva nadhled...těším se...ahoj!
7/19/2014 6:50:40 PM
Jo, přesně řečeno:-)Já to úplně vidím:-))Kačábko, ono to s jistýma obměnama vlastně žijeme všichni..Pravda, každý máme jinou práci, jinak prožíváme perné chvilky, jinak se léčíme:-)Ale "léčit" se musíme občas všichni:-)A smích je taky dobrej lék:-)Já jsem po shlédnutí tohoto týdne zdravá jak řípa a to jsem měla skoro celý týden blbou náladu:-))A ne a ne mě to přejít..Už je to pryč, pozdravuj Špekouna, je krásný, i když dovede dělat binec(je to chlap:-))A užij si nového "chytráka":-)Já ho dostala pod stromeček a ještě dnes mě občas "přechytračí":-)Buď jsem už na podobné technické vymoženosti jednoduše stará, nebo jsem prostě blbá:-)))Šárka..
7/16/2014 7:53:45 PM
Jedním dechem... fakt dobrý deník!


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 48. Nejde mi to - 13. 7. 2014