Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow 32. Silou vůle - 22. 3. 2014
photo

18. 3.Вторник

photo

19. 3.Среда

photo

20. 3.Четверг

photo

21. 3.Пятница

photo

22. 3.Суббота

photo

23. 3.Воскресенье

photo

24. 3.Понедельник


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Dám si jogurtík a chci si namazat ruce, než na "to" vlítnu a koukám na mě divná ženština, která je zřejmě tak úžasná díky tomu krému, asi dělá jinou práci, nebo čím by to tak mohlo být? U čtvrté fotky jsem se pobavila, kolegyně načuhovala, jestli ještě fotím :D Klikihák pana doktora mě zaujal - holt má na to školy :D A pak věc, kterou nechápu, jak holky můžou chodit v práci na boso, i když mi je vedro a já nvm co ještě, na boso by mě nikdo nepřinutil. Na závěr počítám všechno co do pacienta nateklo, nebo jsem do něj nacpala, ač to tak nevypadá, finální číslo bylo něco přes dva tisíce. Pak mě potkala díra do který jsem málem spadla a večer zase čumim jako debil, takže žádná změna....
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

3/31/2014 10:01:34 PM
Držím pěsti, ať Ti to vyjde, Kačábko:-))Zase svérázně pojatý týden..Ty jsi prostě "živel":-)A je to dobře..Ani já bych v práci nevyrazila naboso:-)Chlívek mi taky pořád někdo dělá:-)To znám, já nikdy, já nic, já muzikant:-))Ahoj, Šárka..


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 32. Silou vůle - 22. 3. 2014