Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Návraty do rodného kraje 16 - 5. 6. 2013
Share week
photo

5. 6.Szerda

photo

6. 6.Csütörtök

photo

7. 6.Péntek

photo

8. 6.Szombat

photo

9. 6.Vasárnap

photo

10. 6.Hétfő

photo

11. 6.Kedd


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Třetí týden na chatě v podhůří Novohradských hor začíná slibně,konečně přestalo pršet, ukázalo se slunce, ale relativní vlhkost vzduchu je hodně vysoká a hladina vody v Černé klesá jen velmi pomalu; v trampské osadě "Zlatá řeka" měli namále, že jim voda nevzala kuchyni, to co bylo blíže k vodě, odplavalo; tahle bramboračka se mi obzvlášť povedla; také v Kaplici se rozvodnil potok a vzal opěrné zdi u mostu na příjezdu k domku mé dcery Jany...nafotil jsem jim to pro pojišťovnu a večer jsem s nimi strávil v příjemné pohodě; takhle to vypadá doma u muzikantů...
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

7/28/2013 6:12:24 PM
Opět jsem se podívala.Vy se prostě nezapřete:-))) Už zná Váš rukopis:-))Pa Mirka
7/4/2013 6:42:34 AM
Všem vám děkuji, zájem mě velmi těší a jsem rád, že se líbilo...přijďte zase pobejt...J.P.
7/2/2013 10:05:17 AM
Velmi sa mi paci piatocna 5 :-). Uplne pohodova poza. Najedeny, spokojny ;-). Dalej ma uchvatila nedelna 8. Nadhera. a Pondelnajsia burka... krasa. Zase som sa u Vas zastavila velmi rada.
7/2/2013 8:49:03 AM
Tvoje návratové týždne sú vždy skvelé, tá príroda nemá chybu, ani sa nečudujem, že tam tak rád chodíš. Pozerám mapu a Novohradské hory sú neďaleko Lipna, kde sme teraz týždeň dovolenkovali, príroda je v tejto oblasti naozaj krásna a ty ju vieš pekne zachytiť. Až mám chuť vypadnúť hneď z práce a ísť na prechádzku niekde do hôr :) 5*
7/1/2013 7:09:36 PM
Tyhle návraty milují, je potěšení se dívat i číst...
7/1/2013 4:06:02 PM
Ahoj Pepíku, ďalší krásny návrat do úžasného kraja...Kaplička po 60 rokoch, neviem sa rozhodnúť, či sa mi viac páči obrázok či fotka...aj momentka koníkov je super, aj opar nad lesom, aj kvietky, aj aj aj....Pobavilo ma tričko s jednostranným vetraním, ja by som ho brala, lebo v pravom ramene mám reumu...:))maj sa krásne a teším sa na nové týždne...
7/1/2013 3:53:24 PM
Tak tady je život a sluníčko je to vidět je to krásná podívaná ...co mě dostává to zátiší taková neděle hmm krása ...no voda nic hroznýho nespáchala to je důležitý....kresba kapličky ...a ta bouřka já se hrozně bouřky bojím...v úterý je nádherně a bylo tady, taky krásně ...mějte se zdravím a jak to tady napsal Martin a ostatní ... že člověk je bohatší a bohatší.Jana.
7/1/2013 3:09:45 PM
U kominíka jsem se hned chytla za knoflík, třeba to funguje i takhle na dálku :-). Prožil jste krásný týden, líbí se mi kaplička a váš obrázek je přesný. Jsem ráda, že zase mohu koukat na vaše týdny, chyběly mi tu.....Š.
7/1/2013 10:47:52 AM
Pěkný týden a mě těší, že ses s námi o něj podělil. S takovými týdny mám pocit, že člověk je bohatší a bohatší. Minimálně se mi do hlavy uložil příjemný pocit, který tam určitě nějaký čas zůstane.
6/30/2013 11:52:44 PM
Baví mne ty Tvoje návraty a vůbec pohled na život. Je to prima, když se má člověk kam vracet a když se tam toho moc nemění, jako například na tom poli s kapličkou. (Proč se mi zdá, že když jsem tu byl poprvé, tak tam ta kreslená ještě nebyla?) Já mám mnoho míst z dětství a mládí, které už nejsou, resp. na nich stojí paneláky nebo supermarkety. To ale není moc důležité, důležití jsou lidé. Bez nich by návraty neměly žádný smysl. Možná něco takového chceš naznačit na poslední fotce. Nebo vyzýváš Héfaista, aby už ten oheň konečně přestal kouřit a pořádně hořel. :-)) Bylo mi tu fajn Pepíku.


Címkék more tags

next dayright arrow Návraty do rodného kraje 16 - 5. 6. 2013