Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Sokolská nácvičná a necvičiaca kapitánka - 3. 5. 2024
Share week
photo

3. 5.Péntek

photo

4. 5.Szombat

photo

5. 5.Vasárnap

photo

6. 5.Hétfő

photo

7. 5.Kedd

photo

8. 5.Szerda

photo

9. 5.Csütörtök


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Včera večer som nacvičovala lietanie, zletela som zo schodov. Podvrtnutý členok našťastie nie zlomený. O dva mesiace je Všesokolský zlet a verím, že to dovtedy bude OK. Nejdem do práce, ležím a odpočívam. Vonku prší tak ma netrápi, že som vnútri. Včera som nestihla na ČT dokument Stezka Českem, tak pozerám dodatočne. Navečer sa balím, zajtra máme sokolskú zocvičnú. Netuším ako budem fungovať, ale cvičiť rozhodne nebudem. Včera večer som nacvičovala lietanie, zletela som zo schodov. Podvrtnutý členok našťastie nie zlomený. O dva mesiace je Všesokolský zlet a verím, že to dovtedy bude OK. Nejdem do práce, ležím a odpočívam. Vonku prší tak ma netrápi, že som vnútri. Včera som nestihla na ČT dokument Stezka Českem, tak pozerám dodatočne. Navečer sa balím, zajtra máme sokolskú zocvičnú. Netuším ako budem fungovať, ale cvičiť rozhodne nebudem. Včera večer som nacvičovala lietanie, zletela som zo schodov. Podvrtnutý členok našťastie nie zlomený. O dva mesiace je Všesokolský zlet a verím, že to dovtedy bude OK. Nejdem do práce, ležím a odpočívam. Vonku prší tak ma netrápi, že som vnútri. Včera som nestihla na ČT dokument Stezka Českem, tak pozerám dodatočne. Navečer sa balím, zajtra máme sokolskú zocvičnú. Netuším ako budem fungovať, ale cvičiť rozhodne nebudem.
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

5/22/2024 12:30:47 AM
Kdo chce létat, nesmí zapomenout na křídla :-) ... Ty ale to myslím umíš i bez křídel ... ať jsi brzy v pohodě ... a týden je skvělý a pohodový navzdory problémům ... BRAVO ...
5/20/2024 9:27:38 PM
Super, snad uz je noha lepsi…


Címkék more tags

next dayright arrow Sokolská nácvičná a necvičiaca kapitánka - 3. 5. 2024