Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Hraničačačáři ve stínu lesa - 16. 10. 2023
Share week
photo

16. 10.Hétfő

photo

17. 10.Kedd

photo

18. 10.Szerda

photo

19. 10.Csütörtök

photo

20. 10.Péntek

photo

21. 10.Szombat

photo

22. 10.Vasárnap


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Tohle pondělí Dorotku a mě zastihlo třetí den na kurzu Hraničáři. Dneska ráno nás probudili půl hodiny před budíčkem a oslepené + oněmělé nás děti vedly poměrně náročnou a dlouhou trasou. Omlácení a v promáčených botách jsme došli na louku, kde stále platilo mlčení a šátky na očích. Děti nás krmily. Během dne vedl další aktivity Mistr Diplomat - venku i v Pelíškárně (podstřešní prostor plný matraček). Odpoledne jsme si vzájemně vařili s dětmi - ony nám chilli con carne a my jim kaši. Dorotka nás zapsala na plán služeb - zejména sobotní double vypadá náročně... Tohle pondělí Dorotku a mě zastihlo třetí den na kurzu Hraničáři. Dneska ráno nás probudili půl hodiny před budíčkem a oslepené + oněmělé nás děti vedly poměrně náročnou a dlouhou trasou. Omlácení a v promáčených botách jsme došli na louku, kde stále platilo mlčení a šátky na očích. Děti nás krmily. Během dne vedl další aktivity Mistr Diplomat - venku i v Pelíškárně (podstřešní prostor plný matraček). Odpoledne jsme si vzájemně vařili s dětmi - ony nám chilli con carne a my jim kaši. Dorotka nás zapsala na plán služeb - zejména sobotní double vypadá náročně... Tohle pondělí Dorotku a mě zastihlo třetí den na kurzu Hraničáři. Dneska ráno nás probudili půl hodiny před budíčkem a oslepené + oněmělé nás děti vedly poměrně náročnou a dlouhou trasou. Omlácení a v promáčených botách jsme došli na louku, kde stále platilo mlčení a šátky na očích. Děti nás krmily. Během dne vedl další aktivity Mistr Diplomat - venku i v Pelíškárně (podstřešní prostor plný matraček). Odpoledne jsme si vzájemně vařili s dětmi - ony nám chilli con carne a my jim kaši. Dorotka nás zapsala na plán služeb - zejména sobotní double vypadá náročně...
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

1/4/2024 11:55:45 AM
Ali máš pravdu. Rozhodně to byl jeden z nejlepších týdnů mého života...o to víc, že poslední rok nebyl v mnoha ohledech snadný... Pepo jo, skauti mají mnoho věcí s Prázdninovkou společných. Část instruktorů a účastníků je v obou organizacích.
1/4/2024 11:51:41 AM
Moc pěkné...takhle jsem si užil jen ve skautu...než nám to zatrhli (po vítězném únoru)...
1/4/2024 11:42:12 AM
Parádní akce, pěkně jste se tam všichni vyřádili. Určitě zážitek na celý život. Úplně mě to hodilo o pěkných pár let zpátky, my jezdili na tábory s děckama do Mikołajek u Mazurských jezer.


Címkék more tags

next dayright arrow Hraničačačáři ve stínu lesa - 16. 10. 2023