Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Chlebíčky a opekačka - 9. 6. 2023
Share week
photo

9. 6.Péntek

photo

10. 6.Szombat

photo

11. 6.Vasárnap

photo

12. 6.Hétfő

photo

13. 6.Kedd

photo

14. 6.Szerda

photo

15. 6.Csütörtök


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Ráno ešte kontrolujem v robote slimáka. Ale po obede už fičíme s kolegami na firemný obed a večeru do hôr. Zájdeme na salaš pre syre. Skontrólujeme strážneho psa :o). Na piatej fotke je keška, všimli ste si? Trochu nám popršalo. Na večeru rebierka, uff. A posledná foto patrí milovníkovy kaktusov :o). Ráno ešte kontrolujem v robote slimáka. Ale po obede už fičíme s kolegami na firemný obed a večeru do hôr. Zájdeme na salaš pre syre. Skontrólujeme strážneho psa :o). Na piatej fotke je keška, všimli ste si? Trochu nám popršalo. Na večeru rebierka, uff. A posledná foto patrí milovníkovy kaktusov :o). Ráno ešte kontrolujem v robote slimáka. Ale po obede už fičíme s kolegami na firemný obed a večeru do hôr. Zájdeme na salaš pre syre. Skontrólujeme strážneho psa :o). Na piatej fotke je keška, všimli ste si? Trochu nám popršalo. Na večeru rebierka, uff. A posledná foto patrí milovníkovy kaktusov :o).
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

9/12/2023 11:27:37 AM
Ty přece nemůžeš přehlídnout žádnou kešku, když jsi "keškolenka"...ve vinohradě je určitě krásně, vidím tu pohodu...a když se něco nepovede, nu což...:-)
9/12/2023 7:31:46 AM
Z milovníka kaktusù musí mít majitel radost... 😊 S chlebíčky to byl pech... Opekačka super. 👍🏻
9/10/2023 8:06:27 PM
PI9 - Fakír, ST9-svedčí im to v tom svetle ... a super čas na opekačke...


Címkék more tags

next dayright arrow Chlebíčky a opekačka - 9. 6. 2023