Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Sokolský beh a Luhačovice - 19. 5. 2023
Share week
photo

19. 5.Péntek

photo

20. 5.Szombat

photo

21. 5.Vasárnap

photo

22. 5.Hétfő

photo

23. 5.Kedd

photo

24. 5.Szerda

photo

25. 5.Csütörtök


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
1. Ráno kontrolujem záhradu. Všetko v cajku, môžem ísť pracovať. 2. Teda ešte prepočítam diery v syre. 3. A do kvízu vo štvrtok musím vyfotiť rybičky :o). 4. S autom do servisu. 5. Po práci fičíme pre mamkin nový bicykel. Tento som si vybrala ja, tak už len našetriť :o). 6. Mamkin nový bike si vezieme domov. 7. Krstná mi poslala langoš, mňam, ďakujem. 8. Ideme k Margite natočiť prvé kilometre. 9. Test dopadol výborne. Mamka je spokojná :o). 1. Ráno kontrolujem záhradu. Všetko v cajku, môžem ísť pracovať. 2. Teda ešte prepočítam diery v syre. 3. A do kvízu vo štvrtok musím vyfotiť rybičky :o). 4. S autom do servisu. 5. Po práci fičíme pre mamkin nový bicykel. Tento som si vybrala ja, tak už len našetriť :o). 6. Mamkin nový bike si vezieme domov. 7. Krstná mi poslala langoš, mňam, ďakujem. 8. Ideme k Margite natočiť prvé kilometre. 9. Test dopadol výborne. Mamka je spokojná :o). 1. Ráno kontrolujem záhradu. Všetko v cajku, môžem ísť pracovať. 2. Teda ešte prepočítam diery v syre. 3. A do kvízu vo štvrtok musím vyfotiť rybičky :o). 4. S autom do servisu. 5. Po práci fičíme pre mamkin nový bicykel. Tento som si vybrala ja, tak už len našetriť :o). 6. Mamkin nový bike si vezieme domov. 7. Krstná mi poslala langoš, mňam, ďakujem. 8. Ideme k Margite natočiť prvé kilometre. 9. Test dopadol výborne. Mamka je spokojná :o).
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

8/8/2023 5:32:20 AM
Super :) Akční týden!
8/7/2023 4:21:11 PM
Skvělý week Leni, Ty taky ani chvilku neposedíš, furt jsi v jednom kole... :-D Máš můj obdiv. Navnadila jsi mě, že bychom taky mohli zajet na pár dní do Luhačovic... ;-)


Címkék more tags

next dayright arrow Sokolský beh a Luhačovice - 19. 5. 2023