Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Bežali sme pre svetlušku - 28. 4. 2023
Share week
photo

28. 4.Péntek

photo

29. 4.Szombat

photo

30. 4.Vasárnap

photo

1. 5.Hétfő

photo

2. 5.Kedd

photo

3. 5.Szerda

photo

4. 5.Csütörtök


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Idem do mesta. Kosím firemnú záhradu a nejak sa mi zašpinili ruky. V Holíči stavajú májku a hraje im Májovanka. Až neskôr zo Zdenkiného weeku som sa dozvedela, že tam bola tiež s deckami :o). Po ceste do vinohradu som videla zázrak...trpaslíka s pávovym chvostom :o). Náš veterný. V susednej záhrade sa pasie, prvý raz ho tu vidím. A najkrajší výhľad je z našej kadibudky. Cestou z vinohradu som vybehla na rozhľadňu. A jéééj, pozrite koho som stretla pri zámku, Zdenku:o). Idem do mesta. Kosím firemnú záhradu a nejak sa mi zašpinili ruky. V Holíči stavajú májku a hraje im Májovanka. Až neskôr zo Zdenkiného weeku som sa dozvedela, že tam bola tiež s deckami :o). Po ceste do vinohradu som videla zázrak...trpaslíka s pávovym chvostom :o). Náš veterný. V susednej záhrade sa pasie, prvý raz ho tu vidím. A najkrajší výhľad je z našej kadibudky. Cestou z vinohradu som vybehla na rozhľadňu. A jéééj, pozrite koho som stretla pri zámku, Zdenku:o). Idem do mesta. Kosím firemnú záhradu a nejak sa mi zašpinili ruky. V Holíči stavajú májku a hraje im Májovanka. Až neskôr zo Zdenkiného weeku som sa dozvedela, že tam bola tiež s deckami :o). Po ceste do vinohradu som videla zázrak...trpaslíka s pávovym chvostom :o). Náš veterný. V susednej záhrade sa pasie, prvý raz ho tu vidím. A najkrajší výhľad je z našej kadibudky. Cestou z vinohradu som vybehla na rozhľadňu. A jéééj, pozrite koho som stretla pri zámku, Zdenku:o).
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

5/30/2023 3:17:24 PM
Jeee vidím, že máš stezku českem, tak vyměníme si? já mám zase lůcu :-D jinak časáky na recyklaci klidně ke mně :-p já si ráda počtu...jinak super týden
5/30/2023 3:14:39 PM
Leni co je to za jeskyni, prozraď :-p Jinak deníček moc chválím, my jich máme kupu ale jsou to pak úžasné vzpomínky!!!
5/19/2023 8:02:52 PM
Super week Leni a z popisků srší, že máš smysl pro humor. Dík za tip na knihu.
5/19/2023 7:00:46 AM
Tak s koštýřem sú na Slovensku problémy. Žeby to bol koštier?


Címkék more tags

next dayright arrow Bežali sme pre svetlušku - 28. 4. 2023