Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Gitarový koncert - 21. 4. 2023
Share week
photo

21. 4.Péntek

photo

22. 4.Szombat

photo

23. 4.Vasárnap

photo

24. 4.Hétfő

photo

25. 4.Kedd

photo

26. 4.Szerda

photo

27. 4.Csütörtök


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Ráno chystám pre kolegyňu rastliny do akvárka. V práci pokosím a po práci šup do vinohradu. Ono teda medzi nami, už tej révy nemáme veľa. Cestou domov sa zastavujem na cintoríne. A večer sa ešte cúrnuť okolo zámku. Jaj a Jurkovy som musela primontovať zvonček na nové odrážadlo, ktoré dostane zajtra 🙂. Ráno chystám pre kolegyňu rastliny do akvárka. V práci pokosím a po práci šup do vinohradu. Ono teda medzi nami, už tej révy nemáme veľa. Cestou domov sa zastavujem na cintoríne. A večer sa ešte cúrnuť okolo zámku. Jaj a Jurkovy som musela primontovať zvonček na nové odrážadlo, ktoré dostane zajtra 🙂. Ráno chystám pre kolegyňu rastliny do akvárka. V práci pokosím a po práci šup do vinohradu. Ono teda medzi nami, už tej révy nemáme veľa. Cestou domov sa zastavujem na cintoríne. A večer sa ešte cúrnuť okolo zámku. Jaj a Jurkovy som musela primontovať zvonček na nové odrážadlo, ktoré dostane zajtra 🙂.
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

5/16/2023 4:04:42 PM
Leni - znovu super aktivity a krásne známe miesta - Kunov a langoš - to musím dať aj ja mám to v zozname :D
5/14/2023 8:15:08 PM
Út.2- Ten teda je... Zdravím Vízdalenko, jo a ten koncert byl určitě skvělý, takové jsou totiž ty nejlepší. Kluci jsou šikovní a Ty pořád v jednom kole. 😊


Címkék more tags

next dayright arrow Gitarový koncert - 21. 4. 2023