Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Prasklo mi akvárko - 15. 3. 2022
Share week
photo

15. 3.Kedd

photo

16. 3.Szerda

photo

17. 3.Csütörtök

photo

18. 3.Péntek

photo

19. 3.Szombat

photo

20. 3.Vasárnap

photo

21. 3.Hétfő


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Ráno dávam čosi mliečne. A na obed čosi bublinkové :o). Kúpila som si za peniaze, ktoré som dostala k narodkám pravé šoférske rukavice. Veľmi sa z nich vytešujem. Sú úžasné. Jo, narodky som mala v septembri, ale oslavovala som ich až minulý týždeň :o). Po robote sa fičím prejsť na Baťák. A už som skoro doma a mamka mi volá, že máme problém s rybami. No, ževraj bublal filter :o). Všetko mokré. Vytieklo mi asi 5-6litrov vody, možno viac. Zlá správa je, že akva mám pod skrinkou s foťákmi, diskami a fotopríslušenstvom... Dobrá správa je, že nie všetko je mokré :o). Dávam akvárko na koberec a špekulujem asi hodinu nad filtrom. Potom zisťujem, že akva je z boku prasknuté. No, a už to má rýchly spád. Letím do Hodonína pre nové akva, ale zožeň nové akva o pol ôsmej večer :o). Takže plán B. Rybky idú do prechodného domova do kýbla. Rastlinky do lavóra a štrk do ďalšieho. Cez net objednávam nové akva. Bude veselo ešte. Ráno dávam čosi mliečne. A na obed čosi bublinkové :o). Kúpila som si za peniaze, ktoré som dostala k narodkám pravé šoférske rukavice. Veľmi sa z nich vytešujem. Sú úžasné. Jo, narodky som mala v septembri, ale oslavovala som ich až minulý týždeň :o). Po robote sa fičím prejsť na Baťák. A už som skoro doma a mamka mi volá, že máme problém s rybami. No, ževraj bublal filter :o). Všetko mokré. Vytieklo mi asi 5-6litrov vody, možno viac. Zlá správa je, že akva mám pod skrinkou s foťákmi, diskami a fotopríslušenstvom... Dobrá správa je, že nie všetko je mokré :o). Dávam akvárko na koberec a špekulujem asi hodinu nad filtrom. Potom zisťujem, že akva je z boku prasknuté. No, a už to má rýchly spád. Letím do Hodonína pre nové akva, ale zožeň nové akva o pol ôsmej večer :o). Takže plán B. Rybky idú do prechodného domova do kýbla. Rastlinky do lavóra a štrk do ďalšieho. Cez net objednávam nové akva. Bude veselo ešte. Ráno dávam čosi mliečne. A na obed čosi bublinkové :o). Kúpila som si za peniaze, ktoré som dostala k narodkám pravé šoférske rukavice. Veľmi sa z nich vytešujem. Sú úžasné. Jo, narodky som mala v septembri, ale oslavovala som ich až minulý týždeň :o). Po robote sa fičím prejsť na Baťák. A už som skoro doma a mamka mi volá, že máme problém s rybami. No, ževraj bublal filter :o). Všetko mokré. Vytieklo mi asi 5-6litrov vody, možno viac. Zlá správa je, že akva mám pod skrinkou s foťákmi, diskami a fotopríslušenstvom... Dobrá správa je, že nie všetko je mokré :o). Dávam akvárko na koberec a špekulujem asi hodinu nad filtrom. Potom zisťujem, že akva je z boku prasknuté. No, a už to má rýchly spád. Letím do Hodonína pre nové akva, ale zožeň nové akva o pol ôsmej večer :o). Takže plán B. Rybky idú do prechodného domova do kýbla. Rastlinky do lavóra a štrk do ďalšieho. Cez net objednávam nové akva. Bude veselo ešte.
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

3/26/2022 7:20:36 PM
...jo, a v těch nových rukavicích jsi úúúúžasnáááááá!...
3/26/2022 7:18:25 PM
Ten týden se čte jako groteska...a taky má stejný účinek: v podstatě nepříjemné události jsou důvodem k úsměvu...měsíc v úplňku jsem samozřejmě nenašel...a "výfuk" je "fukanec", ovšem po jihočesku...kdoví...:-)
3/26/2022 10:25:45 AM
Ahoj Lenko ... Tvé týdny jsou jistota, že se budu nad nimi usmívat ... nikoliv škodolibě nad akváriem (to je noční můra akvaristy), ale nad tím že tady je svět v pořádku ... týden je skvělý, moc se mi líbí ...
3/25/2022 10:14:32 PM
Ty teda neposedíš... Zaujal mě flowin, doteď jsem o něm neslyšela. Nové akvárko je parádní. 😊
3/24/2022 8:54:49 PM
Uff Leni, tak ponaučení je určitě dávat fototechniku jinam, co?
3/24/2022 5:35:10 AM
No téda, to je akční týden. A krásné akvárko máš😉


Címkék more tags

next dayright arrow Prasklo mi akvárko - 15. 3. 2022