Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow Pilo nás 5 - 28. 9. 2021
Share week
photo

28. 9.Kedd

photo

29. 9.Szerda

photo

30. 9.Csütörtök

photo

1. 10.Péntek

photo

2. 10.Szombat

photo

3. 10.Vasárnap

photo

4. 10.Hétfő


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Dnes mám dovču :o) a vlastne celý týždeň už. Ste zvedaví? Ráno dolievam vodu do ostrekovačov (ja som veliký striekač, tak stále dolievam). Potom plánujem cestu. Ešte skočím do vinohradu a šup na kopanice za Marťú, Fildom a Jurom. Filda dostane k narodkám motorku. Ešte o nej nevie. To bude radosti. Zatiaľ preteká na formuly. A fičíme všetci k Janke sa strihať. Filda je najšťastnejšie dieťa u kaderníčky. Od malička sa rád strihá. Jura to vzal hopem. Najprv zožral farbičku, pretože modrá je dobrá. A potom sa nechal ostrihať. Dnes mám dovču :o) a vlastne celý týždeň už. Ste zvedaví? Ráno dolievam vodu do ostrekovačov (ja som veliký striekač, tak stále dolievam). Potom plánujem cestu. Ešte skočím do vinohradu a šup na kopanice za Marťú, Fildom a Jurom. Filda dostane k narodkám motorku. Ešte o nej nevie. To bude radosti. Zatiaľ preteká na formuly. A fičíme všetci k Janke sa strihať. Filda je najšťastnejšie dieťa u kaderníčky. Od malička sa rád strihá. Jura to vzal hopem. Najprv zožral farbičku, pretože modrá je dobrá. A potom sa nechal ostrihať. Dnes mám dovču :o) a vlastne celý týždeň už. Ste zvedaví? Ráno dolievam vodu do ostrekovačov (ja som veliký striekač, tak stále dolievam). Potom plánujem cestu. Ešte skočím do vinohradu a šup na kopanice za Marťú, Fildom a Jurom. Filda dostane k narodkám motorku. Ešte o nej nevie. To bude radosti. Zatiaľ preteká na formuly. A fičíme všetci k Janke sa strihať. Filda je najšťastnejšie dieťa u kaderníčky. Od malička sa rád strihá. Jura to vzal hopem. Najprv zožral farbičku, pretože modrá je dobrá. A potom sa nechal ostrihať.
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

11/2/2021 9:53:12 AM
Skvělý týden Leni, hezky jste si babskou jízdu užily. :-D Díky Tvým popiskům jsem si fotky prohlížela s úsměvem, baví mě Tvůj humor... :-D :-D
11/1/2021 11:00:16 PM
Skvělá cesta, moc jste mě pobavily, baby...děkuji Vízdalenko...:-)
10/31/2021 3:03:12 PM
To je babinec ako má byť!
10/31/2021 12:59:39 PM
Jako Marshal ... a pobavil už je samotný název ... umíš si krásně užívat ...
10/31/2021 12:21:58 PM
Leni, to je supeeeer, skvělý week, ty si fakt nezastavitelná. Pobavila jsem se :-)))


Címkék more tags

next dayright arrow Pilo nás 5 - 28. 9. 2021