Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

left arrowprevious day next dayright arrow střípky. - 22. 8. 2018
Share week
photo

17. 8.Péntek

photo

18. 8.Szombat

photo

19. 8.Vasárnap

photo

20. 8.Hétfő

photo

21. 8.Kedd

photo

22. 8.Szerda

photo

23. 8.Csütörtök


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
po dlouhé době sedám do klimatizovanýho vlaku bez boje o místo, piju chlazenýcho birella a výlet do Prahy no.2 začíná krásně. s Dájou hledáme miminka, prý je čeká očista. a nás čeká očista jménem kalimonxo. celý odpoledne jsme se z přejezení obří zmrzlinou z Crème de la crème (kde nás mimochodem porcí zvanou “střední zmrzlina” chtějí zabít) ani nepomýšlely nad véčou, nakonec zavítáváme do Momentu na tofíčkovou pomazánku, mňam. spokojený duše na Stalinu, získaly jsme ten nejlepší flek. a tak nejlepší výhled. Dukla a písnička u Prioru - zamilovanost. scházíme se s Dáji kamaradáma, Erik, Tomáš a Janek, nebo vlastně Petr, (poprvý v životě si pamatuju jména!) snažím se překonat můj neum seznamovat se a vyrážíme na pivo, z kterýho se vyklubal boží večer!.
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

8/29/2018 10:37:19 PM
parádní týden! hned PÁ3, PÁ4 a PÁ7 :)) a moc se mi líbí pondělí a úterý... :) a je tu plno zajímavých záběrů ;) zdravím, E.


Címkék more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow střípky. - 22. 8. 2018