Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

left arrowprevious day next dayright arrow Narozeninový:-) - 25. 7. 2018
Share week
photo

22. 7.Vasárnap

photo

23. 7.Hétfő

photo

24. 7.Kedd

photo

25. 7.Szerda

photo

26. 7.Csütörtök

photo

27. 7.Péntek

photo

28. 7.Szombat


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Zas o rok starší..Jdu i dnes do práce zkontrolovat, zda je vše v pořádku..Jo, nohy mám dobré, bo jsou až na zem:-))Rexík se v práci bojí, je to pes - obranář:-))Brání se proti tomu tady být:-)) Mám štěstí..Vše je O.K. a tak už jsem doma a děti mi přejí k narozeninám:-)Mám fakt štěstí a velké:-)Dostala jsem tričko od Lucinky a od Honzy knížku o mé milované Fridě Kahlo, teda není o ní, je to přímo její korespondence, spousta obrázků a fotek..Rexík má plné tlapky hlídání těch dárků:-)Narozeninové prádlo:-)A čemu nikdy neodolám?? Ovoci, květy bych nemusela mít, ale ty švestky, ty švestky miluji:-))Mám prostě obrovské štěstí, mám v životě "skorovšecko"...
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

8/5/2018 5:57:50 PM
krásný týden, Šari! nejvíce mi padla do oka PO8... ale ST5! Ta je... nádherná! :) ta radost z ní přímo číší :) ještě jednou krásné narozeniny :) PÁ7 a PÁ8 jsou skvělé! Je tu toho víc a zase u toho přemýšlím... :) jako u každého Tvého týdne :) E.
8/4/2018 11:47:10 PM
...kdo si to má všechno pamatovat...a že to byla velká sláva tehdy na Hamrech...tak tedy hodně opožděně: všechno nejlepší! a zase se někdy ukaž naživo, vypadáš báječně...blíží se půlnoc, tak Tě vidím dvakrát:-)
8/3/2018 10:01:40 PM
Moc hezký týden..., a Šari ještě jednou vše jen to nej k narozeninám! :-D


Címkék more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Narozeninový:-) - 25. 7. 2018