Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

left arrowprevious day next dayright arrow Zlet a výlet - 5. 7. 2017
Share week
photo

1. 7.Szombat

photo

2. 7.Vasárnap

photo

3. 7.Hétfő

photo

4. 7.Kedd

photo

5. 7.Szerda

photo

6. 7.Csütörtök

photo

7. 7.Péntek


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
A je to tu, dnes idem na vandrovku. Do Brna sa veziem sama :o). V Českej Třebovej počkáme kamošov, a cestujeme ešte do Anenskej Studánky. Tento rok s nami ide dost mládeže :o). Šlapali sme až do Mladějova. Občerstvili sme sa a vyšli sme na dnešný posledný pochod - hľadať nocľah. Našli sme zastávku úzkorozchodnej železničky. Boli odtiaľ krásne výhľady. Išiel dokonca okolo nás aj traťováčik, tak sme pokecali :o). A nakoniec sme si rozložili spacáky pod holým nebom. Hmm, milión hviezdičkový hotel mám rada. Akurát sme spali asi dve hodiny, keď začala veľká búrka a museli sme sa presunúť do malého altánku.... A je to tu, dnes idem na vandrovku. Do Brna sa veziem sama :o). V Českej Třebovej počkáme kamošov, a cestujeme ešte do Anenskej Studánky. Tento rok s nami ide dost mládeže :o). Šlapali sme až do Mladějova. Občerstvili sme sa a vyšli sme na dnešný posledný pochod - hľadať nocľah. Našli sme zastávku úzkorozchodnej železničky. Boli odtiaľ krásne výhľady. Išiel dokonca okolo nás aj traťováčik, tak sme pokecali :o). A nakoniec sme si rozložili spacáky pod holým nebom. Hmm, milión hviezdičkový hotel mám rada. Akurát sme spali asi dve hodiny, keď začala veľká búrka a museli sme sa presunúť do malého altánku....
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

8/11/2017 2:24:05 PM
Krásné, živelné, veselé, barevné..To musí být Vízdalka, ne??:-))) Zdravím!
8/11/2017 1:56:24 PM
Vízdalenko, není nad poctivý čundr s bezvadnou partou...a spát v milionhvězdičkovém hotelu...hodně jsem si takto užil a rád na to vzpomínám...:-)
8/10/2017 10:36:47 PM
Vidím, že vlajka mesta plápolala )))


left arrowprevious daynext dayright arrow Zlet a výlet - 5. 7. 2017