Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

left arrowprevious day next dayright arrow Pracovní :) - 26. 4. 2017
Share week
photo

24. 4.Hétfő

photo

25. 4.Kedd

photo

26. 4.Szerda

photo

27. 4.Csütörtök

photo

28. 4.Péntek

photo

29. 4.Szombat

photo

30. 4.Vasárnap


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Miluju snídaně v posteli a u toho kreslit :) Musela jsem připravit návrh na odpoledne. Tak zas frčim do studia, v jednom učim a v druhym tetuju. Dneska velkej lapač na záda, slečna byla statečná a vydržela to celý. Mezitim samozřejmě pauza na cigárko a prostě za dveřma je teplejc :D Maminka na mě čekala, tak jsme si došli na pozdní obídek a něco málo jsme si nakoupili :) večer se jdu zničit do fitka a zaslouženě si udělám nejlepší véču :) Ráno musim vstávat dřív, abych si stihla připravit návrh na odpoledne a skvělá snídaně a ještě k tomu v posteli nesmí chybět :) Fotka z cesty do práce musí bejt. V jednom studiu učim, v druhym tetuju a dneska jsem pracovala u sebe. Velikej lapač přes celý záda a šlečna ani nepípla že by jí něco bolelo. Pauza na cigárko musí bejt a za dveřma nefouká :D Maminka si mě vyzvedla a šli jsme se nadlábnout, pak doprovodit na autobus a jela jsem do mučírny a za odměnu skvělá véča :)
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

5/5/2017 8:12:05 AM
Super, že čteš Čtyři Dohody...myslím, že by si jí měl přečíst každý :) Koukáním na tetování se dostávám k tomu, že bych už hrozně moc chtěla zase další a další! <3 A z toho cvičení bych si měla vzít příklad :D Boží týden!
5/1/2017 10:27:27 AM
Super :-)


Címkék more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Pracovní :) - 26. 4. 2017