Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

left arrowprevious day next dayright arrow Týden na který se nezapomíná - 11. 2. 2016
Share week
photo

8. 2.Hétfő

photo

9. 2.Kedd

photo

10. 2.Szerda

photo

11. 2.Csütörtök

photo

12. 2.Péntek

photo

13. 2.Szombat

photo

14. 2.Vasárnap


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
no a čtvrtek začal opravdu pěkně ;).. naše třídy musí mít vždycky originální nápady takže tentokrát šli do obchodu pro mrkev a křupky s tou výmluvou, že chtějí pouze postavit sněhuláka ;).. ať už se sněhu nebo z jedné z nás ;)... odpoledne jsme šli prozkoumat okolí a sněžení opravdu nepřestávalo, no a večer jakožto poslední noc, bylo na programu Just Dance, kde se zapojili i naši skvělý učitelé ;)... a večerka nebyla jediné pravidlo, které jsme dostali znělo "dělejte si co chcete, ale každý na svém pokoji" no a od čeho by to pravidlo bylo, kdyby se neporušilo, že ano ;).. 7 lidí na jednom pokoji přece nikomu vadit nebude, když už nepozorovaně projdou přes učitelskou hlídku ;)...
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

2/24/2016 9:06:04 PM
Lyžák, no to je paráda. A vzpominka na všechny lyžáky, i ty když nebyl sníh. Ano i před 40 lety byly zimy bez sněhu a o žádném globálním oteplování nikdo nemluvil. Úplně jsem se zasnil ... díky.


Címkék more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Týden na který se nezapomíná - 11. 2. 2016