Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

left arrowprevious day next dayright arrow Helsinki a Cibula Fest - 18. 7. 2015
photo

17. 7.Péntek

photo

18. 7.Szombat

photo

19. 7.Vasárnap

photo

20. 7.Hétfő

photo

21. 7.Kedd

photo

22. 7.Szerda

photo

23. 7.Csütörtök


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno si ideme zabehať, resp. dať rýchlu chôdzu. Prišli sme k ďalšiemu prístavu, fínske pobrežie je nádherné. Záverečný ceremoniál je až v podvečer. Motáme sa po meste, zašli sme na starú tržnicu. Ja hľadám kešky. Dáme posledného lososa. Mňam. A večer už len balenie. Skoro ráno pre nás príde bus, takže už nebudeme spať, nejak ten čas predebatíme. Rozlúčka s morom.... Helsinki sú krásne. Fínsko je úžasná krajina, chcem sa sem ešte niekedy pozrieť :-). Som rada, že som mohla toto miesto poznať aj inak než bežný turista. Vďaka gymnaestráde mám kopec zážitkov. Presuny mhd, vybavovanie vecí, dorozumievanie sa v angličtine, vystúpenia na štadiónoch, opäť ten pocit, keď cvičíte na štadióne, áno, jedna z dvadsiatich, jedna z dvesto, jedna z dvadsaťjedentisíc...... Ale aj nevydarené vystúpenie, nedokonalá organizácia, nejaké tie "mouchy" a pod. Ale to všetko k tomu patrí a budem si pamätať len tie dobré veci :-)
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

10/18/2015 12:29:18 PM
Pátek !! Pá9 :-))) Souhlasím, Helsinki jsou krásné. Ne3, u únikového východu sedím nejraději a vždy ho žádám. Je tam hodně místa pro mé dlouhé nohy :-). Ne5, hezké, ale čekal jsem to po slovensky. St4! :-) Čt6 :-) Zdravím z Ova!


Címkék more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Helsinki a Cibula Fest - 18. 7. 2015