Élet a Földön - lakóinak saját szemszögéből

next dayright arrow 76 Jano!!!žádný plány ,,když na chvilku zapochybujete! - 18. 7. 2015
Share week
photo

18. 7.Szombat

photo

19. 7.Vasárnap

photo

20. 7.Hétfő

photo

21. 7.Kedd

photo

22. 7.Szerda

photo

23. 7.Csütörtök

photo

24. 7.Péntek


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Letos....nic ,žádný výlety ,žádná dovolená !jen nemocniční prostředí !v jednom týdnu jsem mohla ležet ve stejné nemocnici s manželem já to odmítla takže nástupuji 5,srpna a jak se dám rychle dohromady uvidíme ,aspoň do ,,ZOO v Ostravě bych chtěla :-)) dorazit!! jak na tom budem manžel? je po totální výměně kloubu kyčle ,takže mě dost potřebuje ,spousty věcí si sám nedokáže ještě udělat ...jezdím za ním každý den tady už je z JIP na pokoji ,Besinka je smutná a leží na jeho straně ..já mám na starost slepice a dnes jsou v ČESKÉ LÍPĚ NA PRIMĚ zprávy tak kouknu na ně :-)
Megjegyzések

Megjegyzés hozzáadása előtt be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

8/1/2015 1:17:26 PM
Jani, držím Ti pěsti a vím jistě, že TY zvládneš všecko!!!Přeju Ti, ať operace dobře dopadne a Ty ať jsi zdravá..Ještěže máš tolik práce a tolik miláčků kolem sebe, aspoň nemůžeš sedět a jen přemýšlet..Myslím na Tebe a buď v pohodě, Zlato!!!:-)Zdravím taky Sabinku a Tvému muži přeju rychlou a pokud možno bezbolestnou rekonvalescenci:-)Pak se bude zas starat on o Tebe!:-)Ahoj, Šárka..


Címkék more tags

next dayright arrow 76 Jano!!!žádný plány ,,když na chvilku zapochybujete! - 18. 7. 2015