La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

next dayright arrow Přejedený výletník mokrého týdne - 12. 7. 2012
Share week
photo

12. 7.Jeudi

photo

13. 7.Vendredi

photo

14. 7.Samedi

photo

15. 7.Dimanche

photo

16. 7.Lundi

photo

17. 7.Mardi

photo

18. 7.Mercredi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky
Zrcadlo jsem odevzdal a opět telefonem. To ale nevadí, jedeme s Káťou k její babičce, tak určitě bude co fotit. Dokonce tam je Káti malý bráška. A všechno ho zajímá! Dokonce krásně mlátí do kláves, až nás z toho bolí hlava. U babičky je všude jídlo. Nikdo nemůže mít hlad, a pokud ho má, tak ho čeká teatrální smrt zahrnutím nekonečnými porcemi z koláčů, obědů, večeří, zeleniny, ovoce a všeho, co člověk zrovna nechce, když jedl před dvěma minutami. Káťa rezignuje na povídání s babičkou a tahá knihu. Já jsem si knihu nevzal, tak mávám vlaječkou. Večer jsme se šlo s Ondráškem projít. Káťa má místo hlavy opět objektiv :)
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

7/24/2012 9:49:56 PM
To jsem se pobavila..Ta babička musí být jedinečná..Ostatně, jako všecky správné babičky:-)Tímto ji zdravím, jakož i Káťu a Vás, Péťo..A gratuluju, že jste přežili ten "smíchobřichabol", ten Kátin úsměv na hřbitově je život sám:-))Přeju hodně úsměvů Vám všem, Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Přejedený výletník mokrého týdne - 12. 7. 2012