La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

left arrowprevious day next dayright arrow Průvodce mysli - 17. 12. 2023
photo

13. 12.Mercredi

photo

14. 12.Jeudi

photo

15. 12.Vendredi

photo

16. 12.Samedi

photo

17. 12.Dimanche

photo

18. 12.Lundi

photo

19. 12.Mardi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky
Hned ráno čumím do mobilu a nevěřím svým očím. Chlupáči mi poslali finanční příspěvek za focení jejich svatby, a ne malej. Domluvili jsme se, že jim to nafotím zadarmo. Dopoledne se sbalíme a jedeme do Tasovic vyzvednout Elišku. Zahraju si s taťkou šipky a tentokrát mě porazí. Po dlouhý době si zahraju na svoji starou kytaru. Babička Tasovická už hodně zapomíná. Vidím, jak to mýho taťku trápí. Jedeme zpátky do Brna a já vezu ještě do Židenic auto panu Martenekovi, který mi zítra dokončí technickou.
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

1/4/2024 12:24:30 PM
Docela akční týden, máš se co ohánět, ale je fajn, že se Ti daří plnit i svoje cíle. S Vendulkou cítím, mi se stejná vyrážka po celém těle kdysi vyhodila po antibiotikách. Chodila jsem tenkrát asi týden na kalciové injekce. Dodnes si pamatuju, že se jmenovaly Duomox, asi i proto, že všude musím hlásit, že jsem na ně alergická. Jo a na dítě je potřeba jít diplomaticky, vysvětlovat, vysvětlovat a vysvětlovat... ;-) Přeju ať se celé vaší rodince v tom novém roce daří, ať máte hodně štěstí, pevné zdraví a jste spokojení.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Průvodce mysli - 17. 12. 2023