La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

left arrowprevious day next dayright arrow Už se blýská na lepší... - 3. 9. 2023
photo

30. 8.Mercredi

photo

31. 8.Jeudi

photo

1. 9.Vendredi

photo

2. 9.Samedi

photo

3. 9.Dimanche

photo

4. 9.Lundi

photo

5. 9.Mardi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky
Barča má pořád bloklej krk, ale i tak je veselá. Moc jsem se těšil až si zafotím tento pár - Verča a Tomáš! A zajel jsem s nimi do krásné zámecké zahrady v Hradci nad Moravicí. Moc jsme si focení užili a já se těším, až fotky zpracuju. Na oběd byl srnčí guláš! Jedno z mých nejoblíbenějších jídel! Hrajem s Eliškou a Verčou na schovku než odjedeme z Opavy. Po cestě Eliška spí jen hodinu a vidíme hořící auto. Jsem unavenej, protože jsem dnes v noci ležel na zemi a za noc jsem naspal jen 5 hodin. Věříme si a jedem ještě sehnat boty pro Vendulku do Globusu. Nepodařilo se, ale aspoň si koupila batoh do nové práce :-) Přijedem domů a musím říct, že takhle unavenej jsem už dlouho nebyl. Jdeme si lehnout a ještě je světlo.
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

10/5/2023 2:19:27 PM
Děkuji Zdeni!
10/5/2023 2:08:03 PM
Eliška je super škôlkárka, moja vnučka to niesla ťažšie (už ale fajn)...fotíš o sto tristo a verím, že aj Vendulke sa moc darí. Tak sa majte stále fajn!!! Pozdravujem!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Už se blýská na lepší... - 3. 9. 2023