La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

next dayright arrow Cestou necestou - 24. 1. 2020
Share week
photo

24. 1.Vendredi

photo

25. 1.Samedi

photo

26. 1.Dimanche

photo

27. 1.Lundi

photo

28. 1.Mardi

photo

29. 1.Mercredi

photo

30. 1.Jeudi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky Slovensky
V práci sme pozerali v zjazde Petru Vlhovú. Večer som si šiel pozrieť cestovateľské prednášky na Cestou necestou. Rudo Tisovský opäť nesklamal a jeho prezentácia cesty do Ázie na pionieri bola zábavná. Večer som na vchodových dverách našiel rozbité sklo. Dominik spravil ďalšiu knihu o autách. V práci sme pozerali v zjazde Petru Vlhovú. Večer som si šiel pozrieť cestovateľské prednášky na Cestou necestou. Rudo Tisovský opäť nesklamal a jeho prezentácia cesty do Ázie na pionieri bola zábavná. Večer som na vchodových dverách našiel rozbité sklo. Dominik spravil ďalšiu knihu o autách.
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

3/11/2020 5:05:02 PM
Bezva, všichni jste šikovní, rád vás vidím...:-)
3/10/2020 5:35:22 PM
Nevím proč, ale dycky než nakouknu do Tvého týdne, tak mě jako první napadne: "Tak pome, Žilina. Pome." :-D Snad se za to na mě nebudeš zlobit, že jsem Ti to na sebe práskla... :-D Jinak, jako vždy moc pěkný week a kluci rostou jako z vody..., jsou taky krásně hraví a tvořiví... :-D


Tags more tags

next dayright arrow Cestou necestou - 24. 1. 2020