La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

left arrowprevious day 202nd week - 14. 11. 2018
photo

8. 11.Jeudi

photo

9. 11.Vendredi

photo

10. 11.Samedi

photo

11. 11.Dimanche

photo

12. 11.Lundi

photo

13. 11.Mardi

photo

14. 11.Mercredi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky English
Již brzo ráno odjíždíme na letiště a v 9 ráno odlétáme. O pár hodin později na obloze pozorujeme, že už sa stmívá. :D No jo, časový posun. Do Dubaje přilétáme o půl 7 večer místního času. Už na chodbě v hotelu si všímáme, že mají všecko z mramoru. :D Ubytujeme se a vyrážíme do ulic. Bydlíme ve staré části Dubaje, kde je to samý Ind a Pakistánec. Jdeme si tak po ulici a Alda vůbec neexistuje. Jít tam sama, tak mě asi sežerou. Zašli jsme si na véču do indické restaurace, kde jsme super pokecali s mladým indem, a jako jídlo pecka, výborný! :) Early in the morning we leave to the airport and our departure is at 9 am. A few hours later we see in that it's getting dark. :D Well, time shift. We arrive to Dubai at 7:30 pm local time. In the hotel hall, we notice that everything is from marble. :D We accommodate ourselves and we go to the streets. We live in the old part of Dubai where are a lot of Indian and Pakistan people. We're walking down the street and it seems like Alda doesn't exist at all. If I was walking alone, they would eat me. We went to Indian restaurant, where we had a great chat with a young Indian, and the food was excellent, great! :)
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

1/8/2019 8:47:20 PM
Zajímavý týden...TOP Čt/4...
1/7/2019 7:59:36 PM
Dneska mi to zase vyšlo a jsem po večeři … navíc tu zas tolik jídla není, takže pohoda … zase tu je cítit to těšení na dovolenou … jste to vychytali, punč hřeje málo a tak útěk do tepla … Mucinqa to pozná … to je kočičí šestý smysl … no už se na Dubaj těším, koukal jsem že doháníš skluz …


Tags more tags

left arrowprevious day 202nd week - 14. 11. 2018