La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

left arrowprevious day next dayright arrow 134th week - 22. 7. 2017
photo

20. 7.Jeudi

photo

21. 7.Vendredi

photo

22. 7.Samedi

photo

23. 7.Dimanche

photo

24. 7.Lundi

photo

25. 7.Mardi

photo

26. 7.Mercredi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky English
Výborná meruňka ze zahrady od Alešové babičky. Pak návštěva květné zahrady v Kroměříži, i když to vypadá jak někde v cizině. :D V Chropyni jsme popřáli dědovi k narozeninám a Pavlovi strýcovi necháváme dárek doma bo není schopen dojet, když tam jsme my. :D Babička upekla nejlepší borůkový koláč! Večer pak ještě reunion setkání s finem Jarrriiiim z Erasmusu! :) Super! Delicious apricot from the garden of Aleš's grandma. Then visit of flower garden in Kroměříž even if it looks like somewhere abroad. :D Then in Chropyně we wished to my grandpa all the best for his birthday and we had to leave the present for Paul uncle there because he is not able to come when we are here. :D Grandma baked the best blueberry cake! At night reunion meeting with Finnish Jarrriiii from Erasmus! :) Great!
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

9/4/2017 7:35:55 PM
Moc hezké pokoukání, radost z toho přímo tryská...to se mi líbí...:-)
9/2/2017 9:05:10 PM
Pěknej week a koukám, že se rozjíždíš .... tak až budeš potřebovat fotit ve středočechách ... :-)
8/30/2017 6:53:22 AM
No prosím! Tak my investovali do sítí proti hmyzu a Vy máte místo toho Mucinqu:-)))Vyloví Vám komáry, dáte si kokosek a jdete hajat:-) To je pěkné:-) Vířivka, hm, to já bych se asi utopila, protože jak je mi moc dobře, usínám:-)) Krásný, chutný, milý a vtipný týden! Že bych pořídila čičí na komáry???:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 134th week - 22. 7. 2017