La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

left arrowprevious day next dayright arrow 114th week - 4. 3. 2017
photo

2. 3.Jeudi

photo

3. 3.Vendredi

photo

4. 3.Samedi

photo

5. 3.Dimanche

photo

6. 3.Lundi

photo

7. 3.Mardi

photo

8. 3.Mercredi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky English
Ráno odjíždím na výletek do Chropyně a konečně mám ve vlaku chvilku na to začít číst toho Harryho Pottera! Nehorázně sem sa nechala vtáhnout do děje a byla sem tam v Bradavicích s něma :D... Celý den následovalo obžerství od babičky, děda mi nabrousil nože a pak mě Aleš vyzvedl v Chropyni autem, protože byl u babičky nedaleko Chropyně :D... Večer sme šli do kina na Rozpolcený a musím říct, že po dlouhé době, hodně dobrý film! Hodně promyšlený a hluboký, ten herec by měl dostat Oscara za mnoho roli! In the morning I'm leaving for a visit to Chropyně and finally I have a little time to start reading Harry Potter! Unconscionably I fell down into the story and I felt like being there in Bradavice with them :D... Whole day was followed by gluttony of grandma, grandpa sharpened my knifes and then Aleš picked me up in Chropyně by car because he was visiting grandma near to Chropyně :D... In the evening we went to cinema for Split and I have to say that after a long time this is really amazing movie! Much thoughtful and so deep, the actor should get an Oscar for this role!
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

3/14/2017 4:11:32 PM
Jasněže mám přečtené všecky díly, Marťo. Nebo aspoň myslím :D Už je to delší doba.
3/14/2017 10:05:02 AM
fakt pěkný týden, Romčo! :))) a s Harrym to mám vždy úplně stejně :) člověka to strašně moc pohltí... četla jsi všechny díly?:) pokud ne - MUSÍŠ!!! :D měj se krásně ♥
3/11/2017 3:44:52 PM
Číča je úžasná! Jinak skvělý týden a Yes Chips taky miluju <3


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 114th week - 4. 3. 2017