La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

left arrowprevious day 101st week - 7. 12. 2016
photo

1. 12.Jeudi

photo

2. 12.Vendredi

photo

3. 12.Samedi

photo

4. 12.Dimanche

photo

5. 12.Lundi

photo

6. 12.Mardi

photo

7. 12.Mercredi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky English
Ten koblih z Billy byl moc moc dobrý! :D... Pracovní nasazení po celý den a po práci du do Karoliny do knihkupectví si vyzvednout 3 knihy, dárečky na Vánoce a koho to nevidím! Prvně mžourám očima, on taky a nakonec říkám "Ahoj"! :) Ano, konečně potkávám dalšího člena z rodiny Lysníků, Honzu. To to trvalo, když bydlíme nedaleko od sebe. :) Pokecali jsme a popřemýšleli, co by Šárku potěšilo na Vánoce :)... Pak jdu vyzvednout něco na poštu a nestačím sa divit, když mé číslo 293 ani nezobrazily na tabuli, ale všechny ostatní jo. Tak si beru druhé číslo a su na řadě hned :D... Mucinqa kaskadéruje, já večeřím a další týden je u konce. :) The donut from Billa was very good! :D... Hard working whole day and after work going to Karolina to bookstore to pick up 3 books, Christmas gifts and look who I have met! Firstly I was blinking in with eyes, he also and finally I'm saying "Hello"! :) Yes, finally I'm meeting another member of Lysníkovi family, Honza. That took a long time when we live close to each other :) We have talked together and thought what to give Šárka for Christmas :)... Then I'm going to pick up something on the post office and I'm amazed when my number 293 is not showen on the screen but all other numbers yes. So I'm taking a new number and going immediately :D... Mucinqa is stuntman, I'm having a dinner and the week is over. :)
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

12/22/2016 10:43:52 PM
Ty kočky řádí! Honza je v dalším WoLáckém týdnu. Na tu výstavu jsem zvědavý, možná , že dorazí i více WoLáků. Přeji krásné Vánoční svátky!
12/18/2016 11:47:43 AM
To je taky na Wol bezva, že občas vykoukne z týdnů někdo známý, či dokonce blízký! Romi, jen tak dál! Myslím, že jednoho krásného dne budeme v našich týdnech obě, já v tom Tvém a Ty v mém:-))) Š.
12/16/2016 7:51:28 PM
Fantastická zvířata jsou parádní, také jsme na nich už konečně byli :D :)


Tags more tags

left arrowprevious day 101st week - 7. 12. 2016