La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

left arrowprevious day next dayright arrow 88th week - 2. 9. 2016
photo

1. 9.Jeudi

photo

2. 9.Vendredi

photo

3. 9.Samedi

photo

4. 9.Dimanche

photo

5. 9.Lundi

photo

6. 9.Mardi

photo

7. 9.Mercredi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky English
Romantika u bazénu a na oběd prý na italskou pizzu :D... Ale zmrzlinka výborná!... Dnes večer jedeme řeckým vlakem do městečka opodál - Katerini, navštívit dva erasmáky, co byli v Ově 2,5 roku zpět! :)) Krásné shledání. A české pendolino s 160km/h je oproti řeckému osobáku, co jede 180km/h, nic :D... V tom baru měli drsné menu v téhle prohlížecí hračce z dětství! :))... Romantic at the swimming pool and for lunch they said it's italian pizza :D... But ice cream was excellent!... In the evening we are travelling by greek train to another town - Katerini to visit two erasmus friends who studied in Ostrava 2,5 years ago! :)) Cool meet. And czech train Pendolino with 160km/h is nothing in compare with greek train 180km/h :D... At the bar they had cool menu in this viewing toy from childhood! :))
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

9/19/2016 9:39:13 PM
Začátek týdne je velmi krásný. Moc pěkné fotky z dovolené. Nejvíc se mi líbí neděle 1 a 2. Pak přišly zdravotní problémy, nemoc je vždy nepříjemná, všichni se vždy těšíme na uzdravení. Přeji co nejvíc zdraví!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 88th week - 2. 9. 2016