La vie sur la planète Terre par les yeux de ses habitants

next dayright arrow Zrcátko - 12. 7. 2015
Share week
photo

12. 7.Dimanche

photo

13. 7.Lundi

photo

14. 7.Mardi

photo

15. 7.Mercredi

photo

16. 7.Jeudi

photo

17. 7.Vendredi

photo

18. 7.Samedi


Dans la série de cet utilisateur, il y a une déscription de la journée dans la langue autre que la langue de la page que tu es en train d´utiliser.
Česky
Ráno zjistíme, že nám pukl bojler, rychle vyklidit kotelnu a razíme pro nový. Při úklidu jsem našel portrét prababičky. Oběd. Koukám, že něco přijde, malá Nikola. Sušíme pečivo pro Dvořáky. Večer jedno a domu.
Commentaires

Vous devez etre enregistré pour pouvoir ajouter un commentaire.

Connexion Enregistrer

7/28/2015 10:11:01 AM
Tak si neskromně říkám, jestli inspirací nebyl nedávný TPF focený v odrazu datového disku … ale on to žádný velký vynález není … odrazových týdnů tady už bylo mnoho. Svět v odraze čehokoliv je pro fotografa prostě lákavý a zajímavý. Trochu se usmívám představou, jak jsi celý týden před objektivem šermoval zrcátkem a lidé kolem se na Tebe dívali shovívavě … pošlu Ti po Zdeňkovi ten datový disk … ještě myslím nějaký zbyl. Týden se mi líbí, třeba ta nová společnice je super … nebo papírový model fotoaparátu … známá místa … a hele máme stejnou pračku … nedávnou novou, protože stará to vzdala … a to mi připomíná, že jsem měl dát prádlo do pračky … Davide paráda …
7/25/2015 9:15:32 AM
Povedené zrcátkové hrátky!


Tags more tags

next dayright arrow Zrcátko - 12. 7. 2015