La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow 46 - 99 jak byly čarodějky a 1. máj - 30. 4. 2013
Share week
photo

27. 4.Sábado

photo

28. 4.Domingo

photo

29. 4.Lunes

photo

30. 4.Martes

photo

1. 5.Miércoles

photo

2. 5.Jueves

photo

3. 5.Viernes


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. čarodějky a čarodějové, tak dramaticky .2. pavouk a druhá skupina udělala netopýra .3. společná .4. ještě opozdilci k zápisu .5. a konečně přezouváme auta, už jsem v to ani nedoufala, že zima odejde .6. batůžek máme plný proviantu a razíme .7. holky si dávají gyros, my teda buřta .8. kouká jako by mu uletěla :o) .9. barevná večerní
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

5/9/2013 7:17:56 PM
Štefi, děkuji za čarodějníky a gyros ten já mám nejraději v Německu, tam je poctivej, že se sníst nedá. Jani, botky jsou hezké jen asi k jejímu věku ještě ne, ale koupila si je za své a jsou jí trochu velké, tak je má zatím jen na parádu doma. Zápis já nevidím vůbec černě, protože jsme školka na konci města a máme místa habaděj, spíš se skoro bojíme, že budeme mít dětí málo.
5/9/2013 1:57:32 PM
Týna má krásné botky a čerstvý koník je krásný:)Zápis do školky mi ani nepřipomínejte, v Brně je to hrůzoakce:( Povedený jako vždy, ať se vám daří:)
5/8/2013 9:52:20 PM
Malí čarodejníci sú dokonalí a ten gyros, ten by som si dala okamžite !
5/8/2013 9:40:23 PM
Jani, já jsem háčkování taky dotrénovala až nyní, díky pomoci jsem pronikla do tajů čárek, křížků, šipek a vlnovek na nákresech u vzorů a zase tak složité to není. Větruše nebo Ústí určitě vyjde a budu ráda, když se uvidíme. Noli, školkárence je podařené slovo :o)mám slovenštinu moc ráda, právě pro roztomilá měkká slova. Já mám cvičení jako 100% restart a focení taky. Baru je opravdu Barborka, tak je máme stejné. Martine, souhlasím, hlavě anténou nahoru a dojet k těm čekajícím :o). Díky za nakouknutí.
5/8/2013 8:36:57 PM
Ohně, čarodějnice a gyros... Špica týden. Zdenku, já říkám: mezi patníky, kolama dolu a anténou nahoru. Co nejčastěji po své straně a hlavně pamatuj, že se vždycky najde někdo, kdo na Tebe čeká... :)
5/8/2013 3:09:02 PM
Ahoj Gabi, škôlkárence sú podarené, ako vždy, páči sa mi v čarodejníckom aj ako cvičia (aj keď zjavne niektoré bez väčšieho nadšenia, fitko vonku je výborný nápad....Ja sa najlepšie reštartujem tak, že sa fyzicky zničím- a je jedno či pri rýľovaní alebo na eliptikale, ale psychicky si oddýchnem aj pri fotení...Ale vidím, že fitko zabralo aj na Teba, endorfíny fungujú...P.S.: Baru je asi skratka od Barborky ? Moja staršia je Barča...Pekný deň :)))
5/5/2013 11:06:53 AM
Ahojky Větruše se nekonala ještě vždy to zkazí počasí ,ale já nepojedu jede jen Sabinka má to od tety k narozeninám vypadá to na příští týden ....já zase obdivuji háčkování to neumím jako háčkovat ano ,ale nic víc:-)letos po prvé jsme čarodějnice trávili doma manžel marodí a Sabině nebylo dobře a ještě pršelo já nakonec buřtíka opekla 1,v mikrovlnce no hrůza holky z vesnice :-))) a buřtík z mikrovlnky:-))))Vaše týdny sleduji jen nějak nestíhám okomentvat dětičky a výrobky úžasný a opět den matek připomínka ♥ mějte se moc hezky ....Jana
5/5/2013 12:33:39 AM
Zdeňku, díky, zrovna si tu u prohlížení týdnů a čtení komentářů ostatních říkám, kolik nás v tuhle stejnou dobu sedí u pc a se stejným zalíbením prohlížíme životy těch druhých. Človíčkové většinou lítají a doufám, že v životě vysoko doletí :o) A maminky se poslouchají za každého počasí, tak pěkně pomalu a nízko :O)
5/5/2013 12:19:39 AM
Človíčkové v čarodějnickém jsou výborní. Jen aby vám po školce nelítali moc vysoko. Což mi připomněl, že mi máma celý život když od ni odjíždím říká, ať jedu pomalu a opatrně. Já ji jednou řekl, že kdybych byl pilot, tak mi bude říkat, ať létám pomalu a nízko. A tak mi to od té doby říká takto. :-) Holkám s gyrosem to moc sluší a není to tím gyrosem, A to ho mám moc rád. :-) Restartovat se, to není žádná věda. My to udělali včera večer, stačila k tomu sedmička borovičky. Horší je, že v poslední době už ten systém nabíhá hrozně pomalu. Třeba automatické ostření naskočilo až dnes kolem poledne a schopnost logického úsudku je mimo provoz ještě teď. No, jsem už starší model. Týden se mi líbil, mějte se.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 46 - 99 jak byly čarodějky a 1. máj - 30. 4. 2013