La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow padesátý druhý týden - předposlední - 5. 6. 2012
photo

2. 6.Sábado

photo

3. 6.Domingo

photo

4. 6.Lunes

photo

5. 6.Martes

photo

6. 6.Miércoles

photo

7. 6.Jueves

photo

8. 6.Viernes


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. voní celý byt, převčírem jsem přivezla zavřené kuličky (plné mravenců :O) .2. ráno u Sluníček, jsou to sluníčka, dělají tak úžasné pokroky, až z toho mrazí .3. Káčata mají vítací kolečko, hladí kamarád kamaráda a tak někdo i sám sebe .4. to u mých Berušek to trochu vypadá na boj a taky se tu bojuje, o vítězství, hrají na jelena .5. odpoledne šmelí kartičky .6. hálóóó, já už chci jít domů .7. hora sběru na zítra Týně do školy .8. jahody večer a bez cukru i bez šáňa, to první se přežít dá, to druhý chybí :O) .9. tak i tady už zhasnout a spát
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

6/19/2012 11:25:49 PM
Na hádance je splašené kafe :o)jako kdyby se zmagnetizovalo na lžičce a hned muselo být na fotce. Týna byla naštěstí v pátek na vystoupení v pohodě a mě rýma přešla za dva dny, zato naši marodí ještě dneska, asi jsme to na ně přehodily :O( Větruši nám dostavují a opravují a Mariánská skála je jen slupka na ohromné díře, tak si pospěšte, aby bylo co fotit, ráda vás uvidím :o) Děkuji za prohlédnutí.
6/11/2012 11:11:09 PM
Do YoLu chybí jen malinký krůček. Hádanku jsem neuhodl, možná je to hodně použitá koupací žínka nebo kuchyňská chňapka. Hm, noky s jahodama vypadají dobře. My máme jahody na zítřejší snídani, já je nejraději s jogurtem. Človíčkové se mi v tomto týdnu líbí spící a také hned ti brejlatí chlapečci vedle. Týně přeji brzké uzdravení a Vám také. Ovšem neléčená rýma trvá týden a léčená sedm dnů, to určitě víte. V pátek mne ještě zaujaly stromy, jsou ti člobrdové šikovní. Připomněla jste mi Větruši a tím Páralovy romány, které mám moc rád. Rád bych se tam ještě někdy podíval. Pohled z Větruše na údolí Labe s Mariánskou skálou (snad se nepletu) je moc fotogenický. Mám to v plánu už dlouho a čas hrozně letí. Opět se mi u Vás líbilo, děkuji.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow padesátý druhý týden - předposlední - 5. 6. 2012