La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow 15.-2012 Velikonoční - 11. 4. 2012
photo

8. 4.Domingo

photo

9. 4.Lunes

photo

10. 4.Martes

photo

11. 4.Miércoles

photo

12. 4.Jueves

photo

13. 4.Viernes

photo

14. 4.Sábado


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1.Fontána si už vesele bublá. 2.Na Slávii se už rozpouští led, nojo, play off hraje někdo jiný 3.Honza má nějaký sportovní úraz, tak mu nesu oběd, aby nenamáhal nožku. 4.Po práci rychle na Skalku vyzvednout dokumentaci 5.A rychle na Smíchov 6.Autobusem - mám všechny tyto tácky ve sbírce, nebo mi některý z nich chybí? 7.Tak tady na tom místě chci vybudovat náš nový domov. 8.Babička říkávala, že když rozkvetou trnky, tak se vždy ochladí - každým rokem zjišťuji, že to stále platí. 9.Vše vyřízeno, jede se domů.
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

5/6/2012 9:38:28 PM
Z Vašich fotek bych tipoval, že žijete někde na venkově a nikoliv v Praze. Vy jste důkaz, že není až tak důležité kde člověk žije, ale jak žije. Máte tady také pěkné detaily, třeba ponrava je skvělá. Limonádového mám také moc rád, tuhle srandu neumí udělat nikdo jiný ve světě. Také se mi líbí čtvrteční sedmička, i když na té už je Praha tušitelná. Také máte můj obdiv za odhodlání k malování. Já to chtěl mnohokrát zkusit, ale nikde jsem nenašel odvahu a čas. A pavouček je moc roztomilý, připomněl mi obraz od mého oblíbence Kurovského (http://www.kurovsky.cz/images/30.jpg). Jeho doménou jsou sice takové snové mimozemské krajiny a různé výlety za zrcadlo, ale tento pavouček se trochu vymyká. Mějte se.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 15.-2012 Velikonoční - 11. 4. 2012