La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow čtyřicátý pátý týden - cvičící - 15. 4. 2012
photo

14. 4.Sábado

photo

15. 4.Domingo

photo

16. 4.Lunes

photo

17. 4.Martes

photo

18. 4.Miércoles

photo

19. 4.Jueves

photo

20. 4.Viernes


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. k snídani kuchař po včerejšku zvládl i růžičku .2. cvičení v kostýmech :O) .3. tak tohle jsme všechno zvládly .4. poslední vytrvalci .5. no a tohle bylo překvapení k obědu, fakt se tu o nás luxusně postarali .6. u východu na nás čekala váha, vlezli na ní jen velcí odvážlivci .7. tuli, tuli, stýskalo se .8. už jsme všichni pohromadě .9. au, nízký strop
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

4/29/2012 6:55:39 AM
parádní a pln ý dětí .... :-)
4/22/2012 10:24:24 PM
Tady taky děkuji. Cvičící víkend máme dvakrát do roka s cvičitelkou, co dvakrát do týdne cvičíme u nás v tělocvičně a silná vůle je potřeba jen k vydržení od jednoho víkendu ke druhému, jsou od sebe zbytečně daleko :O) Máte pravdu, u věže jsem číhala, děti ji staví poměrně často, ale tahle byla super šikmá a to že spadne bylo jasný a děti ji stejně nejraději shazujou. A holčičky s kočárky by ještě potřebovaly přepis jejich konverzace, aby to bylo dotažené k dokonalosti. Ještě jak se v tom jejich diskutování občas člověk poznává, to je super. Díky.
4/22/2012 11:54:09 AM
Teda, Vy jste akční. Jestli tomu rozumím, tak to je organizovaný víkend s cvičícím programem. Na to je třeba mít silnou vůli. K sobotní devítce: smích je výborný prostředek na všechno, nejen na břišní svalstvo, ale to Vy víte. Asi také tušíte, že se mi budou líbit človíčkové semaforoví na středeční trojce. Na čtverce je pak pěkně zachycená akce, já to přímo vidím jak tam na to číháte (a možná chuďátko poňoukáte: "ještě přidej" :-)). No a matky na páteční jedničce :-))))). Autentičnost Vám věřím, ony se všechny tváří tak opravdově ustaraně, holky mají prostě tu mateřskou odpovědnost v sobě. Gábino, výborně. Moc se mi to tu s Vašimi človíčky opět líbilo.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow čtyřicátý pátý týden - cvičící - 15. 4. 2012