La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow Ostrava zahajuje Vánoce o týden dříve - 20. 11. 2023
Share week
photo

20. 11.Lunes

photo

21. 11.Martes

photo

22. 11.Miércoles

photo

23. 11.Jueves

photo

24. 11.Viernes

photo

25. 11.Sábado

photo

26. 11.Domingo


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Pršelo celou noc a prší i ráno … auto potřebuje údržbu … má už něco za sebou … napřed ale zajdu na oběd se Zdeňkem, který je dnes v Ostravě, Vídeňák přes celý talíř už je taková naše tradice … pak jedu do Orlové … Magnolie mě stále napíná a pouští listí jen velmi neochotně … ještě se stavím za maminkou, zavezu auto do servisu a nechám se odvést domů … a venku stále prší a dělá to krásné vodní duchy … Pršelo celou noc a prší i ráno … auto potřebuje údržbu … má už něco za sebou … napřed ale zajdu na oběd se Zdeňkem, který je dnes v Ostravě, Vídeňák přes celý talíř už je taková naše tradice … pak jedu do Orlové … Magnolie mě stále napíná a pouští listí jen velmi neochotně … ještě se stavím za maminkou, zavezu auto do servisu a nechám se odvést domů … a venku stále prší a dělá to krásné vodní duchy … Pršelo celou noc a prší i ráno … auto potřebuje údržbu … má už něco za sebou … napřed ale zajdu na oběd se Zdeňkem, který je dnes v Ostravě, Vídeňák přes celý talíř už je taková naše tradice … pak jedu do Orlové … Magnolie mě stále napíná a pouští listí jen velmi neochotně … ještě se stavím za maminkou, zavezu auto do servisu a nechám se odvést domů … a venku stále prší a dělá to krásné vodní duchy …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

12/6/2023 9:05:26 PM
Hm, tú šniclu by som si dala. A nočné fotky máš pekné. Maminka je šikovná na perníčky. A teším sa na punč. Chystám sa na jednu HO HO HO kešku na Emě :-)
12/5/2023 12:41:00 PM
No jo, je to tady...Jestli vám ten rozpis úklidu funguje, tak je to řešení...u nás je to na zabití...
12/4/2023 4:05:26 PM
Pravidelně koukám na 7 pádů Honzy Dědka a úplně jsem podskočila, když jsem tam zmerčila našeho šéfa..., v ten moment jsem měla radost, že taky patřím ke komunitě WOLáků. :-D U toho stavění vánočního stromu u nás jsme se museli někde minout... :-D Maminka je úžasná, obdivuji její elán. :-)
11/28/2023 3:58:53 PM
Vnější desinfekce :-o


Tags more tags

next dayright arrow Ostrava zahajuje Vánoce o týden dříve - 20. 11. 2023