La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow Sentimentálně mobilní - 10. 1. 2022
Share week
photo

10. 1.Lunes

photo

11. 1.Martes

photo

12. 1.Miércoles

photo

13. 1.Jueves

photo

14. 1.Viernes

photo

15. 1.Sábado

photo

16. 1.Domingo


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Dělá se krásný den, je pocukrováno a klouže to … znaky energetické krize … ještě nedávno byl vlevo dům … kočkování … třetí dávka … chopper … Ostrava … zápodofka … modrá … Dělá se krásný den, je pocukrováno a klouže to … znaky energetické krize … ještě nedávno byl vlevo dům … kočkování … třetí dávka … chopper … Ostrava … zápodofka … modrá … Dělá se krásný den, je pocukrováno a klouže to … znaky energetické krize … ještě nedávno byl vlevo dům … kočkování … třetí dávka … chopper … Ostrava … zápodofka … modrá …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

1/20/2022 3:50:54 PM
krasne mobilne vychadzky a podvecerne naladovky.
1/20/2022 11:30:20 AM
Krásně sentimentální týden... Taky se letos chystám zajet na tzv.mrtvý hřbitov a prozkoumat náhrobky, když už jsou docela přístupné díky partě co se teď o hřbitov stará. Já tam byla v roce 2017 na komentované prohlídce , ale tenkrát byl hřbitov zarostlý a opravdu ještě zapomenutý. Nachází se v místě kde kdysi stála hornická kolonie Mexiko ve které žilo pár našich předků a chlapi pracovali na nedaleké, dnes už bývalé šachtě Barbora.


Tags more tags

next dayright arrow Sentimentálně mobilní - 10. 1. 2022