La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow Jak se dělá paseka - 3. 5. 2021
Share week
photo

3. 5.Lunes

photo

4. 5.Martes

photo

5. 5.Miércoles

photo

6. 5.Jueves

photo

7. 5.Viernes

photo

8. 5.Sábado

photo

9. 5.Domingo


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
V noci prší na zlaté město … a ráno se udělá krásný den … mám z popelníku radost, je to krása držet v ruce kus poctivého materiálu … jedu nahodit na auto letní kola … od mladých jsem dostal pravou svíčku a dnes je z ní super oběd … pak o Orlové dosekat to co včera přerušil déšť … krásné počasí vydrží až do večera … a do západofky … večerní zátiší s klavírem … V noci prší na zlaté město … a ráno se udělá krásný den … mám z popelníku radost, je to krása držet v ruce kus poctivého materiálu … jedu nahodit na auto letní kola … od mladých jsem dostal pravou svíčku a dnes je z ní super oběd … pak o Orlové dosekat to co včera přerušil déšť … krásné počasí vydrží až do večera … a do západofky … večerní zátiší s klavírem … V noci prší na zlaté město … a ráno se udělá krásný den … mám z popelníku radost, je to krása držet v ruce kus poctivého materiálu … jedu nahodit na auto letní kola … od mladých jsem dostal pravou svíčku a dnes je z ní super oběd … pak o Orlové dosekat to co včera přerušil déšť … krásné počasí vydrží až do večera … a do západofky … večerní zátiší s klavírem …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

5/26/2021 9:05:42 PM
Díky všem za návštěvu... ano Pepíku, je to na panáka... moc panáků...
5/20/2021 5:39:38 AM
Slunovrat? Možná jeden den...
5/18/2021 9:46:37 PM
Út4! Díky moc za fotky. Uklidnilo mě to. Tráva nebyla tak vysoká, jak jsem se obával. Minulou sobotu jsem ji posekal. Bouřky se nám vyhýbaly a v 15:30, kdy začalo pršet jsem měl již hotovo. Pivko v Zanzíku bylo zasloužené :-) K lesíku,... dnes jsem se dozvěděl, že se budeme stěhovat do nové budovy, která bude stát před trojhalím. Tak o nějakém Oktobeerfestu si můžeme jen zdát! Hradecký festival, ... jsem objevil včera a také, že se neubytujeme, bo plno :-( . A máme dárkové poukazy platné do 16.6.2021. Uděláme si "festival" o tři týdny dříve. Zato jsem teď objednal hotel na MikuLove :-)
5/15/2021 10:17:31 AM
Zdenka to napsala moc hezky a také pravdivě, kácení stromů je krutá realita a bolí každého normálního člověka, který si to uvědomuje. Přitom každá vrchnost má plnou hubu toho jak je příroda důležitá a jak jí musíme chránit! Skutek utek, když stromy musí ustoupit nové výstavbě... Je mi z toho smutno... Jinak máš týden moc hezký, ostatně jako vždy..., líbilo se mi tady.:-)
5/13/2021 8:30:54 PM
Souhlasím se Zdenkou a po vzoru náčelníka si naleju... Zdeňku zdravíme.
5/13/2021 7:06:33 PM
Po shlédnutí tohoto weeku mi nezbývá nic jiného, než si nalejt...jednak jsem taky dostal chuť na panáka, a jednak je mi líto těch stromů...vzpomínám na mé akáty, které taky nedávno padly...:-(
5/13/2021 2:21:37 PM
Paseku robia barbari a hlavne čo najrýchlejšie, nech sa nebarbari nebránia...smutný pohľad, všade rovnako! Až na smutné vytínanie stromov to tu máš moc pekné!


Tags more tags

next dayright arrow Jak se dělá paseka - 3. 5. 2021