La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow V černobílé náladě - 20. 11. 2020
photo

16. 11.Lunes

photo

17. 11.Martes

photo

18. 11.Miércoles

photo

19. 11.Jueves

photo

20. 11.Viernes

photo

21. 11.Sábado

photo

22. 11.Domingo


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Ráno mi volá Pavel, že na hřišti je Katka (před časem jsem ji fotil svatbu) s dětmi … máváme na sebe a pak je jdu vyfotit … proklestím se balíky izolace, co se bude pokládat na půdě … a pak už balím auto, vyzvednu Petra a jedeme do Studénky a Ondrou, který nám už chystá skvělý guláš k obědu … po obědě naložíme králikárnu (takové nádherné věci Ondra vyrábí) … to je tak: je to skvěly (nejen) truhlář, kterému jsem před časem na Petrovu prosbu fotil svatbu a on mi udělal rámy pro výstavu souboru Sbohem táto na Blatenském fotofestivalu … no a teď jsem pro ně udělal soukromou vernisáž v dílně, kde rámy vznikly … moc se to tady hodí a je to nádherně strávený čas … blbneme, hrajeme, zpíváme, pijeme, jíme … prostě ostrov svobody v nouzi … Ráno mi volá Pavel, že na hřišti je Katka (před časem jsem ji fotil svatbu) s dětmi … máváme na sebe a pak je jdu vyfotit … proklestím se balíky izolace, co se bude pokládat na půdě … a pak už balím auto, vyzvednu Petra a jedeme do Studénky a Ondrou, který nám už chystá skvělý guláš k obědu … po obědě naložíme králikárnu (takové nádherné věci Ondra vyrábí) … to je tak: je to skvěly (nejen) truhlář, kterému jsem před časem na Petrovu prosbu fotil svatbu a on mi udělal rámy pro výstavu souboru Sbohem táto na Blatenském fotofestivalu … no a teď jsem pro ně udělal soukromou vernisáž v dílně, kde rámy vznikly … moc se to tady hodí a je to nádherně strávený čas … blbneme, hrajeme, zpíváme, pijeme, jíme … prostě ostrov svobody v nouzi … Ráno mi volá Pavel, že na hřišti je Katka (před časem jsem ji fotil svatbu) s dětmi … máváme na sebe a pak je jdu vyfotit … proklestím se balíky izolace, co se bude pokládat na půdě … a pak už balím auto, vyzvednu Petra a jedeme do Studénky a Ondrou, který nám už chystá skvělý guláš k obědu … po obědě naložíme králikárnu (takové nádherné věci Ondra vyrábí) … to je tak: je to skvěly (nejen) truhlář, kterému jsem před časem na Petrovu prosbu fotil svatbu a on mi udělal rámy pro výstavu souboru Sbohem táto na Blatenském fotofestivalu … no a teď jsem pro ně udělal soukromou vernisáž v dílně, kde rámy vznikly … moc se to tady hodí a je to nádherně strávený čas … blbneme, hrajeme, zpíváme, pijeme, jíme … prostě ostrov svobody v nouzi …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

11/30/2020 11:33:59 AM
Prima týden a dobrá nálada...pořád lepší, než jenom černá...:-)
11/28/2020 5:24:00 PM
Skvělý week, to BW mu sedí, moc se mi líbí. :-D
11/28/2020 6:40:38 AM
Černobílá ti jde stejně nejlíp :)
11/27/2020 9:35:52 AM
Děkuji Františku ... já ještě pořád čekám do pondělí, až se naše vedení dohádá a rozhodnou o dalším vývoji ... v této chvíli to vidím na tuhle jistotu: já budu osobně v sobotu "Adventní punč v nouzi" absolvovat na trase 13:00 náměstí, pak na Emu a z Emy do garáže a vše bude prezentováno on-line. Když se kdokoliv NÁHODOU přidá, tak se přidá. Sleduj v úterý 1.12.2020 blog WoL, tam budou potřebné informace.
11/27/2020 9:20:25 AM
Zdeňku, líbí se mi, jak ten svůj život dokumentuješ. Taky bych chtěl zateplovat půdu, ale až dokončíme renovaci koupelny, vnitřní a venkovní fasádu, rozšíříme parkoviště před domem, dáme nová okénka na půdě atd. atd. Bude letos aspoň náhubkový WOL Mikuláš? Třeba po šestičlenných skupinách? Mám totiž v plánu jet pro med do Paskova.
11/26/2020 10:07:52 PM
Čb nádhera, ta výstava o tátovi je jistě skvělá...


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow V černobílé náladě - 20. 11. 2020