La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow Zachraň trosečníky - 15. 7. 2020
photo

10. 7.Viernes

photo

11. 7.Sábado

photo

12. 7.Domingo

photo

13. 7.Lunes

photo

14. 7.Martes

photo

15. 7.Miércoles

photo

16. 7.Jueves


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Přijede máma, uklízíme...oběd v Buly, kde mi zase došlo, jak máme pitomého Hadamczika a vedení města - peněz oba mají dost, ale o pár desítek tisíc se nedohodli na renovaci dětského hřiště, kam už snad rok mohou jen nocležníci z Hadamczikova hotelu...ty dvě party křičí jedna na druhou "Chyťte zloděje" a jako rukojmí jsme my, občani...lepší zahrát si na uku... ;) Přijede máma, uklízíme...oběd v Buly, kde mi zase došlo, jak máme pitomého Hadamczika a vedení města - peněz oba mají dost, ale o pár desítek tisíc se nedohodli na renovaci dětského hřiště, kam už snad rok mohou jen nocležníci z Hadamczikova hotelu...ty dvě party křičí jedna na druhou "Chyťte zloděje" a jako rukojmí jsme my, občani...lepší zahrát si na uku... ;) Přijede máma, uklízíme...oběd v Buly, kde mi zase došlo, jak máme pitomého Hadamczika a vedení města - peněz oba mají dost, ale o pár desítek tisíc se nedohodli na renovaci dětského hřiště, kam už snad rok mohou jen nocležníci z Hadamczikova hotelu...ty dvě party křičí jedna na druhou "Chyťte zloděje" a jako rukojmí jsme my, občani...lepší zahrát si na uku... ;)
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

8/27/2020 7:45:00 PM
Dobrota - pořád vidím tu milou holčičku před pěti lety ve Slupi...a žasnu...máš kolem sebe krásné baby...moc pěkný week...
8/26/2020 8:44:03 PM
Pŕijede máma, uklízime :))) dievčatá už sú aké veľké!!!
8/25/2020 2:04:19 PM
Paráda, Lukáši!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Zachraň trosečníky - 15. 7. 2020