La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow WoL poprvé a naposled - 1. 5. 2020
photo

26. 4.Domingo

photo

27. 4.Lunes

photo

28. 4.Martes

photo

29. 4.Miércoles

photo

30. 4.Jueves

photo

1. 5.Viernes

photo

2. 5.Sábado


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Pátek. Ještěže je ten svátek! Dva dny v práci mi pro začátek stačily. :-) Mňam, vafličky k snídaní. Oldík včera spadnul z postele, bolí ho noha a nemůže na ní stoupnout, a tak s ním Olda frčí do nemocnice a my jsme s Týnkou osaměly. Dělá mi módní přehlídku. Pak napodobuje tátu, jak hraje na klarinet. Sama si ho postavila z kostek. Kluci pořád nikde, a tak začínáme vařit oběd. Konečně dorazili. Oldík to má jen naražené, ale bolí ho to, takže chce mazlit a ležet na guači. Mám vařící náladu, a tak dělám i večeři. Děti si zatím hrají. Já si odskočím od vaření večeře, pověsit prádlo. To je šichta! Musím si dát čaj...
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

5/6/2020 1:04:01 PM
Skvělé!...ani jsem nevěděl, že takové školky existují...díky za poznání...a věřím, že budeš pokračova, aspoň občas...:-)
5/5/2020 8:48:55 PM
Moc fajn week... Je super, že jsi se Vlaďko rozhodla a ten týden nafotila. Je zajímavé vidět cvrkot u vás objektivem toho druhého. Doufám, že nebude poslední a stejně jako Honza se těším na další. :-D
5/5/2020 8:33:23 PM
Hezký, svižný vstup, vítám na Wol :) Jen fotky na výšku se v "devítce" nezobrazují celé a hůř se tak prohlíží. Těším se na další a držím palce :)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow WoL poprvé a naposled - 1. 5. 2020