La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow Po finských školách - 23. 10. 2019
photo

20. 10.Domingo

photo

21. 10.Lunes

photo

22. 10.Martes

photo

23. 10.Miércoles

photo

24. 10.Jueves

photo

25. 10.Viernes

photo

26. 10.Sábado


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Dneska to bylo kratší, o to intenzívnější, pan ředitel by měl objíždět školy a ukazovat cestu ostatním, v krátkosti - He is my hero. Kdybych neměl Všéťu, chtěl bych Petriho...v jednu už jsme byli na cestě ze školy, bylo krásně, tak jsme stihli cestu na ostrov s pevností zalití sluncem...slečně se parádně naladila na návštěvu kostela ve skále...večer přišla Petřina spolužačka ze základky, která v Helsinkách učí 18 let finštinu, jsem za to setkání rád, dozvěděli jsme se toho víc než dost - přišla více méně s nesouhlasným postojem, že finské školství vůbec není tak dobré, jak se říká a jak situaci popisovala a odpovídala víc a víc, dostali jsme se asi k jádru pudla - věci, které se my učíme už ve Finsku učitelé i společnost mají dávno tak zažité, že by se dala zformulovat do jedné z Míšiných posledních vět: "Tohle myslím vůbec není možnost." Změna v postojích a myšlení českých učitelů; ale nejen jich, také rodičů a žáků; je běh na tak dlouhou trať, až ve mě probouzí smutek :( Dneska to bylo kratší, o to intenzívnější, pan ředitel by měl objíždět školy a ukazovat cestu ostatním, v krátkosti - He is my hero. Kdybych neměl Všéťu, chtěl bych Petriho...v jednu už jsme byli na cestě ze školy, bylo krásně, tak jsme stihli cestu na ostrov s pevností zalití sluncem...slečně se parádně naladila na návštěvu kostela ve skále...večer přišla Petřina spolužačka ze základky, která v Helsinkách učí 18 let finštinu, jsem za to setkání rád, dozvěděli jsme se toho víc než dost - přišla více méně s nesouhlasným postojem, že finské školství vůbec není tak dobré, jak se říká a jak situaci popisovala a odpovídala víc a víc, dostali jsme se asi k jádru pudla - věci, které se my učíme už ve Finsku učitelé i společnost mají dávno tak zažité, že by se dala zformulovat do jedné z Míšiných posledních vět: "Tohle myslím vůbec není možnost." Změna v postojích a myšlení českých učitelů; ale nejen jich, také rodičů a žáků; je běh na tak dlouhou trať, až ve mě probouzí smutek :( Dneska to bylo kratší, o to intenzívnější, pan ředitel by měl objíždět školy a ukazovat cestu ostatním, v krátkosti - He is my hero. Kdybych neměl Všéťu, chtěl bych Petriho...v jednu už jsme byli na cestě ze školy, bylo krásně, tak jsme stihli cestu na ostrov s pevností zalití sluncem...slečně se parádně naladila na návštěvu kostela ve skále...večer přišla Petřina spolužačka ze základky, která v Helsinkách učí 18 let finštinu, jsem za to setkání rád, dozvěděli jsme se toho víc než dost - přišla více méně s nesouhlasným postojem, že finské školství vůbec není tak dobré, jak se říká a jak situaci popisovala a odpovídala víc a víc, dostali jsme se asi k jádru pudla - věci, které se my učíme už ve Finsku učitelé i společnost mají dávno tak zažité, že by se dala zformulovat do jedné z Míšiných posledních vět: "Tohle myslím vůbec není možnost." Změna v postojích a myšlení českých učitelů; ale nejen jich, také rodičů a žáků; je běh na tak dlouhou trať, až ve mě probouzí smutek :(
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

12/2/2019 10:14:33 AM
Tento týden se nemohl nechat ujít :-). Vidět známá místa aspoň na fotografiích. "Your liver is evil. Choose your weapon and punish it! :-)))) Měli jste využít jet do Tallinu. Líbilo se mi tu.
11/3/2019 6:06:25 PM
Steda 8 ,krasny usmev a foto!paradni tyden👍
11/3/2019 4:38:28 PM
Jistě zajímavé nahlédnout jinam, jak to chodí jinde.Moc se mi líbí "green room", to by určitě mohly i děti u nás mít, jen v nich tak nějak vzbudit zájem:-) U nás dost pokulhává základní výchova z domova, slušnost a úcta jednoho k druhému, empatie.. Taky příklady, vzory.. Pokud se ani dospělí nechovají správně, co chtít po dětech?? Bez toho to učitelé mají o dost náročnější..Každopádně moc pěkný týden a Lenka je čím dál krásnější:-) Zdravím i holčičky:-))
11/3/2019 8:45:51 AM
parádní fotky...moc..ale to povídání a vyprávění je o dost zajímavější
11/2/2019 9:14:35 PM
U tebe se mi líbí a když nás necháš nakouknout pod pokličku kantořiny je to super. :-)
11/2/2019 5:36:49 PM
Parádní exkurze pro mne...pro vás coby fachmany určitě hodně zajímavé...
11/1/2019 11:51:22 AM
Paráda! Moc hezký a taky moc zajímavý týden... :-D


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Po finských školách - 23. 10. 2019