La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day Návštěvník - 16. 7. 2019
photo

10. 7.Miércoles

photo

11. 7.Jueves

photo

12. 7.Viernes

photo

13. 7.Sábado

photo

14. 7.Domingo

photo

15. 7.Lunes

photo

16. 7.Martes


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dneska vstáváme brzy... Máme před seboou. náročný den... Naše Otylie (Škoda Octavia) jde na technickou, odjíždíme brzy ráno do Hodonína... Otýlie si dává před kontrolou sprchu... Aby se líbila :-) My si krátíme dobu v Zoo Hodonín.. Já mám prostě tyhle příšerky fakt ráda... Čučí, jak vyoraná myš :-) Nákup pro nové obyvatele naší domácnosti... Dlouho plánovaní obyvatele, jen se to teď tak nějak sběhlo... Ještě odpoledne po návratu z Hodonína jedeme pro příbytel pro naše nové "nájemníky". Máme naloženo a jedeme domů :-) Zase na meruňky... tak tak to stíháme jestě za světla... Začáná být vidět zatmění měsíce, ale holky to vůbec neumí ocenit a raději si na poli hrabou myši...
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

7/21/2019 2:14:25 PM
Máme jen jednoho psa a stále žasneme, jak je chytrý a vnímavý a hlavně, jak to s námi koulí:-))) Ale to všecko krát čtyři, to musí být mazec:-))) Doufám, že zachráněná slepička bude zdravá a Vám patří dík za to, že jste nebyli další z těch, co jen projedou kolem..Vendulko, bylo příjemné pobýt s Vámi všemi( třebas i na loďce:-)) a přeji krásné léto s holkama.. A pohlaď každou i za mně:-)
7/21/2019 1:18:04 PM
Selfie je dobrý :-)


Tags more tags

left arrowprevious day Návštěvník - 16. 7. 2019