La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow Střecha je pod střechou - 18. 3. 2019
Share week
photo

18. 3.Lunes

photo

19. 3.Martes

photo

20. 3.Miércoles

photo

21. 3.Jueves

photo

22. 3.Viernes

photo

23. 3.Sábado

photo

24. 3.Domingo


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Jsem se minulý týden docela nalítal … asi třetina z toho je po střeše :-) … jdeme spát ve tři a přikrýváme všechno igelitem … ráno stále prší … opravy na mokré plachtě jsou adrenalinové … klouže to … měl bych si od Romana půjčit lano … k večeru se konečně ukazuje sluníčko … procházka na Emu … a k řece … Jsem se minulý týden docela nalítal … asi třetina z toho je po střeše :-) … jdeme spát ve tři a přikrýváme všechno igelitem … ráno stále prší … opravy na mokré plachtě jsou adrenalinové … klouže to … měl bych si od Romana půjčit lano … k večeru se konečně ukazuje sluníčko … procházka na Emu … a k řece … Jsem se minulý týden docela nalítal … asi třetina z toho je po střeše :-) … jdeme spát ve tři a přikrýváme všechno igelitem … ráno stále prší … opravy na mokré plachtě jsou adrenalinové … klouže to … měl bych si od Romana půjčit lano … k večeru se konečně ukazuje sluníčko … procházka na Emu … a k řece …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

4/2/2019 11:24:38 AM
Takové drama...a mě zaujme Pá/3...protože nevím wocogo...:-)
3/31/2019 9:56:24 PM
Hezký a hlavně už v suchu. Dostala jsem chuť na kovbojský fazole :-)
3/31/2019 12:03:26 PM
V úterý jsem si to užil :-) Střecha pod střechou ... k nezaplacení ... Ráj u hřbitova :-) Od kdy koukáš na fotbal ? Řekl bych tak měsíc zpět.


Tags more tags

next dayright arrow Střecha je pod střechou - 18. 3. 2019