La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow Změna systému - 27. 1. 2019
Share week
photo

27. 1.Domingo

photo

28. 1.Lunes

photo

29. 1.Martes

photo

30. 1.Miércoles

photo

31. 1.Jueves

photo

1. 2.Viernes

photo

2. 2.Sábado


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Zbytky sněhu na úbočí hor … k snídani je chia … na oběd Guanciale … jako Spaghetii Carbonara … to mám od Ľuby z Adventního punče, je to opravdu delikatesa … díky Ľubo …. dnes jedu napřed do Orlové v celkem jarním počasí a teprve pak do nemocnice za tátou … je zrovna přivázán k infuzi a moc nemá náladu … večer ještě za bratrancem, který věnoval mámě starší počítač, protože její odchází … musím ji ho připravit … zatím se aktualizuje a asi po dvacáté se restartuje … to je čas na kopečkovou kořalku … Zbytky sněhu na úbočí hor … k snídani je chia … na oběd Guanciale … jako Spaghetii Carbonara … to mám od Ľuby z Adventního punče, je to opravdu delikatesa … díky Ľubo …. dnes jedu napřed do Orlové v celkem jarním počasí a teprve pak do nemocnice za tátou … je zrovna přivázán k infuzi a moc nemá náladu … večer ještě za bratrancem, který věnoval mámě starší počítač, protože její odchází … musím ji ho připravit … zatím se aktualizuje a asi po dvacáté se restartuje … to je čas na kopečkovou kořalku … Zbytky sněhu na úbočí hor … k snídani je chia … na oběd Guanciale … jako Spaghetii Carbonara … to mám od Ľuby z Adventního punče, je to opravdu delikatesa … díky Ľubo …. dnes jedu napřed do Orlové v celkem jarním počasí a teprve pak do nemocnice za tátou … je zrovna přivázán k infuzi a moc nemá náladu … večer ještě za bratrancem, který věnoval mámě starší počítač, protože její odchází … musím ji ho připravit … zatím se aktualizuje a asi po dvacáté se restartuje … to je čas na kopečkovou kořalku …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

2/22/2019 3:19:57 PM
Žárovky...to mě baví :-)
2/10/2019 8:36:13 PM
Ať slouží :) Taky se těším :)
2/10/2019 8:03:26 PM
Tak rád vás vidím doma zase všechny pohromadě...a těším se na taťkovy weeky...:-)
2/9/2019 1:53:45 PM
Fajn týden a je moc fajn, že už tatínka pustili domů z nemocnice, držím mu palce a těším se na jeho wol week... :-D Začínám nějak víc věřit na anděly a zjišťuju, že doma žádné nemám, budu si muset nějaké pořídit... Nový foťák Ti chválím, já totiž na Fuji ujíždím, taky po nějakém novém pokukuju... :-D Fotky vypadají úžasně, moc se mi líbí selfíčko s rodiči, vypadáte šťastní a spokojení, tak ať to vydrží co nejdéle. Zdravím Zdeňku do Ovy i Aničku. :-D
2/9/2019 12:45:41 PM
čtvrteční Ema boží!
2/8/2019 9:10:55 PM
Zdeňku, ať ti to dobře slouží a těším se na týden dalšího woláka :-)
2/8/2019 2:17:42 PM
Změna systému potěší fotografa:-)Ale nejhlavnější změna je, že tatínka už máte doma:-) A že už mu bude m obil "fungovat" správně(I Ty jeden, tatínka jsi asi pěkně ponapínal:-). Tak přeji zas a znovu jen to zdraví, jak tatínkovi, mamince, tak i Tobě, Zdeňku! A tu Fujinku si pěkně užívej, zasloužíš si to!!:-) Pozdravuji!
2/8/2019 9:41:04 AM
At Fujinka slouzi, jsem s ni hodne spokojeny po technicke strance, trosku u T20 pokulhava palcovy a predni grip, uz jsem nekolikrat reklamoval odlepeni,:( tak snad jen blbe kusy a lepidlo:)


Tags more tags

next dayright arrow Změna systému - 27. 1. 2019