La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow Barvy...ale ne moc... - 15. 7. 2018
Share week
photo

15. 7.Domingo

photo

16. 7.Lunes

photo

17. 7.Martes

photo

18. 7.Miércoles

photo

19. 7.Jueves

photo

20. 7.Viernes

photo

21. 7.Sábado


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
houmsvíthoum...borůvky dorostly, Lenka třídí...a tradá: Ondrášek přijel předat svůj dárek Leni - auto! Radost bezmezná <3...teda než se ztratily klíče, které skončily asi ve studni :( ....smutek bezmezný, dokonce místo společného oběda Lenka o samotě smutnila...po návratu jsem ji našel odhodlanou do studny vlézt...naštěstí tam bylo vody víc než 2m...večer s Justinem finále...šéfka Chorvatska sympatická moc, ti naši dva hlavouni se na ni v žádném směru nehrabou (zvlášť, když je jeden krade a lže kam příjde a druhý je placený týpkem, který nechal tuhle dámu moknout...) houmsvíthoum...borůvky dorostly, Lenka třídí...a tradá: Ondrášek přijel předat svůj dárek Leni - auto! Radost bezmezná <3...teda než se ztratily klíče, které skončily asi ve studni :( ....smutek bezmezný, dokonce místo společného oběda Lenka o samotě smutnila...po návratu jsem ji našel odhodlanou do studny vlézt...naštěstí tam bylo vody víc než 2m...večer s Justinem finále...šéfka Chorvatska sympatická moc, ti naši dva hlavouni se na ni v žádném směru nehrabou (zvlášť, když je jeden krade a lže kam příjde a druhý je placený týpkem, který nechal tuhle dámu moknout...) houmsvíthoum...borůvky dorostly, Lenka třídí...a tradá: Ondrášek přijel předat svůj dárek Leni - auto! Radost bezmezná <3...teda než se ztratily klíče, které skončily asi ve studni :( ....smutek bezmezný, dokonce místo společného oběda Lenka o samotě smutnila...po návratu jsem ji našel odhodlanou do studny vlézt...naštěstí tam bylo vody víc než 2m...večer s Justinem finále...šéfka Chorvatska sympatická moc, ti naši dva hlavouni se na ni v žádném směru nehrabou (zvlášť, když je jeden krade a lže kam příjde a druhý je placený týpkem, který nechal tuhle dámu moknout...)
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

8/7/2018 9:38:45 PM
ta studna vypadá děsivě, ale umím si představit, co Lenča prožívala... hrozně jí to sekne! je to neuvěřitelná kočka!!! :)) a středu máš parádní:) bylo mi tu moc fajn, Luky :)
8/7/2018 10:00:25 AM
Titulek mi připomněl M.Horníčka: Bílá, né moc...:-) Máte bezva prázdniny...
8/6/2018 10:49:28 AM
Lence to neuvěřitelně sekne, dokonce i v gumákách:-)) Coloursy mne opět nepřilákaly, jsem ráda, že už je po nich:-) Ono je to dost obtěžující, my slyšíme "skorovšecko" až do postele:-)) Soused je koumes:-))
8/5/2018 9:28:25 PM
Parádička! :-)


Tags more tags

next dayright arrow Barvy...ale ne moc... - 15. 7. 2018