La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow Na věky věků - 7. 6. 2018
Share week
photo

7. 6.Jueves

photo

8. 6.Viernes

photo

9. 6.Sábado

photo

10. 6.Domingo

photo

11. 6.Lunes

photo

12. 6.Martes

photo

13. 6.Miércoles


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
English
První hodina se vzhledem k horku ještě dá trávit venku. Bacha na Agátu! Holky visí a jsou happy. Tomajda po práci odpočívá. Mamka nám tu nechala milý vzkaz. Večer venčím Křupku a Tomajda zalejvá přední květinovou zahrádku.
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

6/25/2018 9:34:48 PM
Nikdy jsem si nemyslela, že zrovna konce šk. roků pro mne v dospělosti nabudou punc vyjímečnosti:-)) Těším se na volno, ale zároveň vím, že mi cosi bude chybět .Asi jsem trochu "masochystka"..:-))Nejsem sic pedagog, ale tak nějak to prožívám, dítky jsou jak pytel blech, učitelky znaveny, my jakbysmet, prostě ta příchuť konce roku je cítit, ake hezky cítit:-))) Měj se, mamino, a neboj, nikdo si na ni nevidí, ale krásně si na ni nevidí:-))))
6/25/2018 6:49:01 PM
Nojo … blíží se konec školního roku a je to vidět … teď jsem někde na FB viděl popsanou Lukyho ruku … nemáte to jednoduché, ale zase to vaše povolání je poslání … zvlášť když se to dělá takto krásně … ty otisky co necháš v dětských duších, o kterých oni ještě dnes moc neví, ale jednou na to přijdou … jaký to byl nádherný čas a jakou měli úžasnou učitelku … Šárko … BRAVO …
6/25/2018 1:18:19 PM
To je vidět, že si s klasou rozumíš...mozajka se žáčkům náramně povedla...přeji Ti krásné prázdniny...:-)


Tags more tags

next dayright arrow Na věky věků - 7. 6. 2018