La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day next dayright arrow 163rd week - 12. 2. 2018
photo

8. 2.Jueves

photo

9. 2.Viernes

photo

10. 2.Sábado

photo

11. 2.Domingo

photo

12. 2.Lunes

photo

13. 2.Martes

photo

14. 2.Miércoles


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English
Jirka dnes donesl mňamózní dortík, buááá!... Pro výsledky na CT a dle papíru, co na něm dokážu vyčíst, sa zdá, že je vše v pořádku. Takže objednat sa k neurologovi na příští týden, ať mu to tam můžu donést. Ten beztak jen kývne hlavou, že si to myslel. :D Takže beztak budu jen další člověk s podivnýma bolestma hlavy :D... Na oběd lazaně a jsou dobré! Nicméně na klasické lazaně to nemá ani zdaleka! :)... Jelikož Valentýna neslavíme, tak si dnes dopřáváme srdíčkové pizzy :D... A doma zapíjíme! :D Jirka brought a yummy cake, buaah!... For the results of CT and according to the paper what I can read from it, it seems that everything is fine. So let's order to my neurologist for the next week to give it to him. He will probably just nods his head that he thought so. :D So I will be just another guy with a strange headaches :D... For lunch lasagna and they are good! However, classic lasagna are much better! :)... As we don't celebrate Valentine's Day, we are enjoying heart pizza today :D... And at home cheers! :D
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

2/23/2018 7:36:49 PM
já se budu opakovat- kdy se můžu stavit na baštu? :D super week jako vždy a produktovky jsou v tom fakt skvěle nasvícené ;)
2/22/2018 6:33:17 PM
Prostě prima, jenom bych se opakoval...ale So/4 - mám nové FV a gratuluji k vítěznému snímku, BRAVO!


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 163rd week - 12. 2. 2018