La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow S Veronikou v lázních - 17. 7. 2016
Share week
photo

17. 7.Domingo

photo

18. 7.Lunes

photo

19. 7.Martes

photo

20. 7.Miércoles

photo

21. 7.Jueves

photo

22. 7.Viernes

photo

23. 7.Sábado


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky English Slovensky
Po půlnoci potkávám Honzu s Natálkou na Full Moon Stage … tento koncert jsem si užil … Please the Trees … paráda … ovšem FMS je naše noční můra, je to jedno velké bahniště a je nám to viděl na botách a všude … a je tady další ráno … vyzvednu kluky … pak se šéfem na věž … dnes neprší a dokonce se občas ukáže slunce … já si sebou netahám svůj kříž, ale tuhle cca pětikilovou sestavu … a na osmičce jsou všichni kameramani … Zdeněk², Roman a Honza … a letošní Coloursy končí a zase potkáváme Lukyho … a ten mi jde po Romanovi … Po půlnoci potkávám Honzu s Natálkou na Full Moon Stage … tento koncert jsem si užil … Please the Trees … paráda … ovšem FMS je naše noční můra, je to jedno velké bahniště a je nám to viděl na botách a všude … a je tady další ráno … vyzvednu kluky … pak se šéfem na věž … dnes neprší a dokonce se občas ukáže slunce … já si sebou netahám svůj kříž, ale tuhle cca pětikilovou sestavu … a na osmičce jsou všichni kameramani … Zdeněk², Roman a Honza … a letošní Coloursy končí a zase potkáváme Lukyho … a ten mi jde po Romanovi … Po půlnoci potkávám Honzu s Natálkou na Full Moon Stage … tento koncert jsem si užil … Please the Trees … paráda … ovšem FMS je naše noční můra, je to jedno velké bahniště a je nám to viděl na botách a všude … a je tady další ráno … vyzvednu kluky … pak se šéfem na věž … dnes neprší a dokonce se občas ukáže slunce … já si sebou netahám svůj kříž, ale tuhle cca pětikilovou sestavu … a na osmičce jsou všichni kameramani … Zdeněk², Roman a Honza … a letošní Coloursy končí a zase potkáváme Lukyho … a ten mi jde po Romanovi …
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

8/3/2016 3:49:59 PM
Miluju Jack Daniels Fire pořádně vychlazený. :) Vy jste byli 23. na Bystřičce? My sme tam byli též, ale na druhé straně sme váleli šunky. Ubytovaní sme byli v penzionu Oáza, který byl nedaleko Vás. :))
8/3/2016 12:19:00 PM
Týden plný událostí! A těch známých tváří!:-) Zdravím, Š.
7/29/2016 11:05:56 PM
:-)
7/29/2016 9:24:00 PM
Výborný...a ty vyčerpávající komentáře...
7/28/2016 9:41:10 AM
Až nebudeš dělat nic tak to hlavně nezapomeň fotit, protože tobě to nikdo neuvěří :D dlouho jsem u tebe nebyla a koukám stále v pohybu:)
7/28/2016 8:13:10 AM
Jsem zvědav, kdy ty si vyhradíš den na válení. 30. února? :-)


Tags more tags

next dayright arrow S Veronikou v lázních - 17. 7. 2016