La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

next dayright arrow 73. A znova na bojiště! - 30. 12. 2014
Share week
photo

30. 12.Martes

photo

31. 12.Miércoles

photo

1. 1.Jueves

photo

2. 1.Viernes

photo

3. 1.Sábado

photo

4. 1.Domingo

photo

5. 1.Lunes


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dneska k dědovi, předpřípitek proběhl, rádio už má zapnutý. Doma jsem našla malé nevyvinuté rajčátko, zapadlo mi mezi toustovač a sodastream :)
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

1/13/2015 11:09:01 PM
Silvestr v práci … nojo, je spousta profesí ve kterých svátek není svátek … ta Tvá je užitečná a potřebná … buď na to hrdá … (já vím … (moje máma byla celý život zdravotní sestra)) … ruské šampáňo neni jen ledajaké … to je Igristoje (ono se k nám praktický jiné ruské nevozí) a je opravdu velmi dobré … Katko, líbilo se mi tady … tak ať ten další rok je v pohodě …
1/13/2015 4:00:35 PM
Tak ať se ten rok více než vydaří, Kačábko! Co se týče těch studií, tak Honza je na soc. službách a taky se nestačím divit, jské krávoviny se musí učit! Je dobré vědět, kolik stojí krevní konzerva, neměla jsem o tom žádnou představu.. Byla jsem několikrát dát plazmu a krev, tak aspoň vím, zač je to:-)Já teda grátis:-)Atomovka u Tebe doma⁉Tak u nás to bývá denně:-)na60 m bytu 4 lidi a pes:-)to je pak jasné, jak to asi vypadá:-)No a při úklidu pak nutno počítat i se ztrátami(koflíček apod.)Ale jestli je to jediná ztráta, je to dobrý! Drž se, pilně studuj a já Ti budu i nadále držet pěsti!Ahoj, Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 73. A znova na bojiště! - 30. 12. 2014