La vida en el planeta Tierra vista por sus habitantes

left arrowprevious day a už to jede z kopce - 1. 8. 2014
photo

26. 7.Sábado

photo

27. 7.Domingo

photo

28. 7.Lunes

photo

29. 7.Martes

photo

30. 7.Miércoles

photo

31. 7.Jueves

photo

1. 8.Viernes


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dorotka se už naučil otevřít lahev s vodou v posteli...mačoparking (tentokrát dokázal pán zastavit uprostřed mezi snad 8 volnými místy, že jsme museli zaparkovat až na konci, tyhle sobecké pitomce nepochopím)...kytička za oknem doplňuje unavenost celé budovy...v Decathlonu jsem nakonec Dorči vysvětlil, že tu zelenou šipku na zemi nemá ochutnávat...ale trvalo to....Mia spící...jak se dostala do šuplíku a kdo ji tam zavřel to jsme nezjistili....
Comentarios

Tienes que iniciar sesión para anadir comentarios

Iniciar sesión Registrarse

9/18/2014 4:20:20 PM
;) jj, mi úplně stačí kouknout na Rozárku...a vidím, jak jsme si ji poprvé dávali do skořápky a vezli domů z porodnice...a kde je to dneska...Lucka s pavoukem vede jednoznačně ;) byly to fajnové prázdniny ;)
9/18/2014 8:59:29 AM
Opět parádní rodinně prázdninová letní pohoda ... jo kde je půlka prázdnin ... den za dnem mizí v propadlišti času a to co bylo před jednou sekundou se už nikdy nevrátí ... užij si tenhle čas, kdy jsou dětí malé a sladké .. není to napořád ...
9/17/2014 4:49:09 PM
Jak vidno, páni učitelé se nenudí ani uprostřed prázdnin..Zejména mají- li tak povedené potomstvo:-))S holkama si užiješ, co:-))Doufám, že očko je fakt v poho:-)A malá Dorotka ochutnává šipku?? Nic si z toho nedělej, naše "Lucka milovala pojídání všeho, co lezlo..Vrcholem byl tučný černý pavouk, kterého ulovila , když mi "pomáhala" uklízet WC:-))A dnes je úplně normální holka:-)))Takže nějaká zelená šipka, pch:-)Ahoj, Lukáši, zdravím, Šárka..
9/17/2014 11:04:26 AM
Krásný letní týden, plný dětí a pohody. Když na to léto koukám, hned bych ho vrátila. Očičko dopadlo dobře, naštěstí, šikulka.


Tags more tags

left arrowprevious day a už to jede z kopce - 1. 8. 2014