Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow (0122) Zaútočili jsme na moly - 11. 8. 2013
photo

10. 8.Samstag

photo

11. 8.Sonntag

photo

12. 8.Montag

photo

13. 8.Dienstag

photo

14. 8.Mittwoch

photo

15. 8.Donnerstag

photo

16. 8.Freitag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky
Náš pracovní nedělnik: slupky, díry v panelu ve špajzu, kam se asi schovávali ti zatracení moli, kuchyňská linka a pracovní ponk v jednom, Jindra silák, moje hrátky WOL s pivními víčky a zelený slizký delfín, kterého jsem kdysi koupil Ondrovi, ale úzkostlivá babička jej ukryla jako nebezpečnou hračku. Také jsme upekli výborný chléb z Albertu a pověsili novou mololapku, abychom mohli porovnávat, jestli je učiněná dezinsekce účinná. Konec dne patří nastavení budíku.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

8/22/2013 12:38:07 PM
Františku u tebe se mi taky líbilo.malování ložnice mě taky čeká.uf.pěkný
8/22/2013 11:23:09 AM
Ahoj Františku, dramatické oblaky ma vždy dostanú (včera o 5 ráno som ich tiež fotila)...Svojpomocné maľovanie kuchyne bolo tuším veselé....Vnúčatká máš podarené a vidím, že Ti rastie nástupkyňa...Horká čokoláda je predsa zelenina, plná antioxidantov...A k tým topinkám (po našom HRIANKY)- naše obľúbené piatkové zimné jedlo = tmavý chlebík, opečený nasucho v hriankovači, jemne potretý olejom-najlepšie olivovým- a s kopou cesnaku (preto piatkové, do pondelka aróma vyprchá..:))- to je hotový zdravotný elixír... P.S.: aké veľké sú ačokče a ako ich nakladáte?


left arrowprevious daynext dayright arrow (0122) Zaútočili jsme na moly - 11. 8. 2013